5 sjove familieaktiviteter i Faxe

4. december 2022

Faxe er en hyggelig by i det sydøstlige Sjælland, som er oplagt at besøge for familier. Der er masser af sjove aktiviteter, som I kan lave sammen som familie. Her får du 5 sjove familieaktiviteter, som I kan prøve i Faxe. Derudover er det en god ide at tjekke https://faxenetavis.dk/ for at se, om der er nogle særlige arrangementer, som I kan deltage i.

Leg på stranden ved Faxe Ladeplads

Faxe Ladeplads strand er et populært udflugtsmål for familier. Her kan I bade i havet, lege i sandet og lave mad over bål. Tag en bold med og spilles fodbold eller tag kites med og se, hvem der kan få deres kite i luften. Det er et godt sted at være aktive sammen som familie.

Besøg Faxe Geomuseum

I Faxe Geomuseum lærer I alle om Danmarks geologiske udvikling gennem tiderne. Der er en stor udstilling, som indeholder mange forskellige fossiler og andre interessante sten, som I kan kigge på. Man kan selv få lov til at grave efter fossiler og museet tilbyder ofte ture med en geolog, hvor man kna lær emere om Faxe kalkbrud og området geologiske betydning.

Gå en tur i skovene langs kysten

De store skovområder i nærheden af Faxe by er et skønt sted at tage hen sammen som familie. I kan gå en tur i skoven, hvor I kan se på træer, planter og dyr. Tag evt. madpakken med og find et sted at spise sammen. I kan også prøve at finde vejen med kompas eller få en guide med jer, som kan fortælle om skovens historie og give jer informationer om de forskellige planter og dyr, som I kan se.

Tag på Svømmetur i Faxe Svømmehal

Faxe Svømmehal er et godt sted at tage hen, hvis man vil have nogle sjove timer sammen som familie. I kan svømme, stå på vandski eller prøve at lære noget nyt, som for eksempel synkronsvømning. Her er også en børnebassin, hvor de mindste kan lege og plaske.

Relateret Artikler

Giv dit barn det bedste efterskoleophold

Giv dit barn det bedste efterskoleophold

At sende dit barn på efterskole er en betydningsfuld beslutning for både forældre og børn. Det er en mulighed for personlig udvikling, faglig udfordring og ikke mindst en chance for at skabe livslange minder og venskaber. I denne guide kan du få mere at vide om,...

WebshopListen.dk: Din Vej til Online Shopping Excellence

WebshopListen.dk: Din Vej til Online Shopping Excellence

I en verden, der bliver stadigt mere digitaliseret, har online shopping for længst fundet sit fodspor i vores daglige liv. Med en overflod af webshops og produkter til rådighed på internettet kan det dog nogle gange være en udfordring at finde de bedste tilbud og mest...

En guide til vellykkede arrangementer

En guide til vellykkede arrangementer

Planlægning af vellykkede begivenheder kræver omfattende planlægning, koordinering og ekspertise. Her kommer eventbureauer ind i billedet – de specialiserer sig i at levere professionel hjælp til at arrangere begivenheder, lige fra virksomhedskonferencer til private...