5 sjove familieaktiviteter i Faxe

4. december 2022

Faxe er en hyggelig by i det sydøstlige Sjælland, som er oplagt at besøge for familier. Der er masser af sjove aktiviteter, som I kan lave sammen som familie. Her får du 5 sjove familieaktiviteter, som I kan prøve i Faxe. Derudover er det en god ide at tjekke https://faxenetavis.dk/ for at se, om der er nogle særlige arrangementer, som I kan deltage i.

Leg på stranden ved Faxe Ladeplads

Faxe Ladeplads strand er et populært udflugtsmål for familier. Her kan I bade i havet, lege i sandet og lave mad over bål. Tag en bold med og spilles fodbold eller tag kites med og se, hvem der kan få deres kite i luften. Det er et godt sted at være aktive sammen som familie.

Besøg Faxe Geomuseum

I Faxe Geomuseum lærer I alle om Danmarks geologiske udvikling gennem tiderne. Der er en stor udstilling, som indeholder mange forskellige fossiler og andre interessante sten, som I kan kigge på. Man kan selv få lov til at grave efter fossiler og museet tilbyder ofte ture med en geolog, hvor man kna lær emere om Faxe kalkbrud og området geologiske betydning.

Gå en tur i skovene langs kysten

De store skovområder i nærheden af Faxe by er et skønt sted at tage hen sammen som familie. I kan gå en tur i skoven, hvor I kan se på træer, planter og dyr. Tag evt. madpakken med og find et sted at spise sammen. I kan også prøve at finde vejen med kompas eller få en guide med jer, som kan fortælle om skovens historie og give jer informationer om de forskellige planter og dyr, som I kan se.

Tag på Svømmetur i Faxe Svømmehal

Faxe Svømmehal er et godt sted at tage hen, hvis man vil have nogle sjove timer sammen som familie. I kan svømme, stå på vandski eller prøve at lære noget nyt, som for eksempel synkronsvømning. Her er også en børnebassin, hvor de mindste kan lege og plaske.

Relateret Artikler

Hvad skal du lave i din vinterferie?

Hvad skal du lave i din vinterferie?

Det er atter blevet tid til at tage stilling til den kommende ferie – nemlig vinterferien! Måske du allerede glæder dig trods juleferien, der først lige er gået på hæld. Men hvad skal ferien egentlig bruges på? Du har måske en stor trang til blot at kaste dig på...

Hvorfor du skal vælge en god seng

Hvorfor du skal vælge en god seng

Din seng er et af de vigtigste møbler i dit hjem. Det er her, du sover, slapper af og nogle gange endda arbejder fra. Det er vigtigt at vælge en seng, der er komfortabel og passer til dine behov. En seng er nemlig ikke bare en seng. Du skal have en seng, som du føler...

Sådan får du den bedste indretning af storkøkken

Sådan får du den bedste indretning af storkøkken

Hvis du ejer en bar, café eller restaurant, så vil du formentlig også have brug for et sted, hvor du kan tilberede alle de retter og øvrige specialiteter, du vil servere for dine gæster. Det kræver plads og funktionalitet. Men det er bare ikke altid helt enkelt at...