Alarm til butik er den perfekte metode til at holde tyvene væk

Når det drejer sig om at beskytte din butik, er en butiksalarm en af de bedste måder at afskrække indbrudstyve på og sikre din ejendom. Alarmer er som regel hurtige og nemme at installere, og de kan give ro i sindet, fordi du ved, at din butik er beskyttet. Skulle det værste ske, og der bliver begået indbrud i din butik, vil alarmen underrette både dig og alarmcentralen, så der kan sendes en vagt til stedet. Dette kan være med til at minimere skaderne på din butik og forhindre yderligere tab. I de fleste tilfælde betyder det, at din butik kan være åben som normalt næste dag uden tab af tid eller omsætning. Læs mere omkring de mange fordele ved at bruge alarm til butik.

Sikre din butik med alarm til butik

Hvis du er på udkig efter et alarmsystem, der opfylder de højeste sikkerhedsstandarder, er deres pakke med sikkerhedsniveau 20-S perfekt for dig. Denne pakke indeholder alle elementerne i et system på niveau 10 med yderligere krav til låsemekanismer og eventuel overvågning. De drøfter gerne dine behov nærmere og hjælper dig med at vælge den bedste pakke til din situation. Gennem hjemmesiden betragter de en lille virksomhed som en virksomhed med op til 20 ansatte. Dette er dog ikke en fast regel – de har med succes installeret og vedligeholdt alarm- og overvågningssystemer for virksomheder med langt flere ansatte. Deres team af eksperter vil samarbejde med dig for at finde den rigtige løsning til dine behov, uanset størrelsen af din virksomhed. Så hvis du er på udkig efter ro i sindet og sikkerhed.

Massere af fordele ved at bruge alarm til butik

Jablatrons videoovervågningssystem er den perfekte måde at holde øje med din virksomhed på. Med deres brugervenlige applikation kan du nemt administrere dit alarmsystem og holde styr på, hvad der foregår på alle tidspunkter. Se videoen og få et bedre indblik i applikationens funktioner.