Alkkemist gin

I denne artikel finder du en liste over de bedste gin-drinks, der er perfekte til fester, sammenkomster med venner og måske bare en aften i byen. Uanset om du elsker gin eller bare vil eksperimentere med nye drinks, så har disse fem cocktails alle noget unikt at byde på. Ud over omhyggeligt udarbejdede opskrifter til hver enkelt cocktail, der er anført nedenfor, forklarer vi også nogle af de vigtigste smagsstoffer og mixere i moderne cocktails, så du kan lære at lave dine egne kreative sammenblandinger! Gin er en fast bestanddel i flere klassiske cocktails, men den skinner virkelig i mixede drinks, når den er kombineret med andre ingredienser. Gin har en ekstremt blomsteragtig aroma, som gør den meget karakteristisk, men også lidt vanskelig at kombinere med mad; mange bartendere sværger dog til den som en af deres yndlingsdrikkevarer, især når de anvendes i blandede drikkevarer. Fersken, plus ekstra til pynt 1 oz fersken snaps 1,5 oz gin 2 oz tranebærsaft eller tranebærcocktail 0,5 oz Cointreau® 0,25 oz citronsaft. Find alkkemist gin lige her!

Alkkemist gin til dig!

Sådan laver du den : Læg fersken skiverne i en shaker med isterninger, og rør dem sammen. Hæld dette op i et glas sammen med nogle isterninger og tilsæt de resterende ingredienser undtagen pynt. Ryst godt i 15-20 sekunder, og si derefter over friske isterninger i et andet glas. Pynt med skivede ferskner før servering! White Lady er en af de cocktails, der nogle gange kaldes en “erhvervet smag” – men når du først er vild med den, vil du blive ved med at komme tilbage efter flere!

Alkkemist gin – perfekt til de gode aftener

Cape Codder en forfriskende spritzer, der hjælper dig med at køle ned på en varm dag. Det skal du bruge: 2 oz gin 1 oz club sodavand citron- eller lime-kile til pynt (valgfrit) 4-5 isterninger. Sådan laver du den: Tilføj gin og club soda til et højt glas fyldt med isterninger. Hvis du bruger citron eller lime, skal du presse dem over drinken og lægge dem i glasset. Rør forsigtigt rundt, indtil den er afkølet. Denne cocktail kan serveres som den er, ingen mixer er nødvendig! Brighton Breeze et udbrud af fersken-smag, der med garanti vil imponere dine venner til enhver fest. Giver to glas, så dobbelt op, hvis du deler!