Barbecuekrydderi til den perfekte grillaften

Har du også glædet dig til grillsæsonen som et lille barn? Har du allerede for længst fundet grillen frem og inviteret vennerne over til en god grillaften? Det kan være, du måske allerede har grillet dine yndlingsting en hel masse gange, og nu har du brug for lidt inspiration? Et godt barbecuekrydderi kan være med til at spice dine retter op og give dem den helt rigtige røgede smag af grill. Med et barbecue krydderi kan du sågar sikkert og roligt prøve at putte nye ting på grillen, som du måske ikke har prøvet før.

Spice grillen op med et barbecuekrydderi

Med sommeren kommer sol og varme, lyse aftener. Perfekt vejr til at finde grillen frem og tilbringe en hel aften udenfor. Væk er de kolde dage, som vi har haft fornøjelse størstedelen af året og med de dage ses den traditionelle danske mad med fisk, æg og rugbrød, og de traditionelle krydderier, som dild, peberrod, purløg og karse. Men de krydderier vi bruger allermest, er jo alligevel bare salt og peber.

Med sommeren åbner sig også grillens verden, og for den grillentusiastiske er der ingen grænser for, hvad der kan lægges på en grill. Kød, pølser, brød, grøntsager. Med ofte hører kombinationer op der. Med det helt rigtige barbecue krydderi fra f.eks. T.I. krydderier kan man dog gøre grillens verden større.

Mange forskellige varianter af barbecuekrydderi

Grill og barbecue krydderier er ikke bare én størrelse, men fås i mange forskellige variationer. For eksempel amerikansk grill, Cajun hot, Hawaii krydderi eller Mexicansk grillkrydderi. Med de forskellige barbecuekrydderier åbner der sig en portal til nye smagsverdener. Gå på opdagelser i krydderierne og lad dig inspirere til at krydre de velkendte stykker kød eller grøntsager på nye måder. Kyllingebrystfileten behøver ikke kun at blive lagt ind i en hvidløgs- eller sojamarinade, men kan sagtens krydres til at have smag af fjerne egne. Nogle gange kan smagen af grill godt være meget dominerende og overdøve de andre smagsindtryk, man har givet kødet. Et barbecuekrydderi arbejder dog tit godt sammen med grillsmagen, og lader sig forstærke af grillens kul smag. Med et barbecuekrydderi gør du grillsæsonen lidt længere, da du ikke så hurtigt bliver træt igen af den samme grillmad. Invitér vennerne over og imponer dem med dine nye smagskombinationer, som du har fundet i din krydderiforretning med et barbecuekrydderi.