Beskyt dig selv mod blåt lys med et par blue light glasses fra billigbrillen.dk

Blue light glasses – er briller som skåner dine øjne for det skadelige blå lys vi til dagligt bliver udsat for. I hverdagen bliver vi for det meste udsat for store mænger af blå lys fra bl.a. vores smartphones, computere, tablets og TV. Mange er ikke klar over det, men det er faktisk skadeligt for vores øjne, og er med til at forstyrre vores dyrebare søvn og døgnrytme.

Der er utallige grunde til at bruge blue light glasses, når du bruger tiden foran en skærm. Særligt for dig som bruger mere end 1-2 timer om dagen på at kigge på mobilen, fjernsynet eller computeren. Nogle af de gavnlige effekter og fordele ved at bruge et par blue light glasses er bl.a. mindre risiko for hovedpiner, færre spændinger i hovedet, samt øget produktivitet, energi og fokus i din dagligdag. Blue light glasses fra billigbrillen.dk blokerer alle op mod 40% af det blå lys, hvilket er maks for blue light briller med klart glas.

Bruger du blue light glasses om aftenen, vil du opleve at du får en bedre og dybere søvn, og at du falder hurtigere til ro. Det resulterer samtidig i, at du er meget mere veludhvilet dagen efter. Så hvad venter du på? Hop ind på billigbrillen.dk og find et par blue light glasses, hvis du er interesseret i at opleve en markant forbedring af dit søvnmønster og døgnrytme.

Hvordan virker blue light glasses?

Det særlige anti blå lys filter i linserne blokerer for de blå stråler, som udsendes af alle slags forskellige skærme. Hvis man ender med at udsætte sine øjne for meget blå stråling, kan det fører til gener som sviende øjne, hovedpine og søvnbesvær. Nogle undersøgelser viser, at for meget blå stråling på længere sigt kan være direkte skadeligt for synet.

En lang række studier har bl.a. lave forskellige undersøgelser, som viser både, at øjnene skånes ved at bruge brillerne, samt at det har en gavnlig effekt på søvnen. Så hvorfor ikke forhindre generne nu, og passe godt på synes fremover? Du øger ikke kun dit velvære, men også din produktivitet i dagligdagen netop fordi at du ikke skal anstrenge dine øjne og kan arbejde længere foran skærmen.

God service og lyn hurtig levering

Blue light glasses i rigtig god kvalitet behøves ikke koste en formue. Hos billigbrillen.dk sørger vi for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste blue light glasses her hos os. Vi leverer dine briller på 1-2 hverdage. Hvis du bestiller inden kl. 13 sender vi din pakke af sted samme dag og i langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Vi hjælper dig altid gerne, hvis du har spørgsmål eller lignende, og du er velkommen til at give os et kald på 93 93 50 51. God fornøjelse med valget af blue light glasses!