BIBS sutter – danskernes foretrukne valg

28. oktober 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Har du lige fået en lille nyfødt, og skal du derfor ud og finde de helt perfekte sutter til ham eller hende? Så kan du med stor fordel vælge BIBS sutter. Dette er nemlig danskernes foretrukne sutter og ikke mindst, fordi de kommer i mange forskellige størrelser, men ligeledes pga. sutternes uendeligt mange gode egenskaber. Derudover kommer BIBS sutter i flotte og retro designs og smukke farver. Så ønsker du de helt perfekte sutter til dit barn? Og ville du ligeledes foretrække, hvis de var fra en dansk producent? Så er BIBS sutter altså det helt rette valg for dig. Læs meget mere om dem lige her, eller gå allerede nu på opdagelse i det store udvalg online, og find de helt perfekte BIBS sutter til din baby.

 

BIBS sutter til netop din baby

BIBS sutter er kendt for at være nogle af de allermest anatomiske sutter på markedet. De er designet til at blive brugt – og endda brugt meget. Derudover kommer de i 30 forskellige smukke farver, hvorfor du har rigeligt at vælge imellem. Det er desuden et brand, der har mange års erfaring i branchen, og de ved derfor godt, hvad de laver, når de designer sutter – og det afspejler sig også tydeligt i deres produkter. Det er sutter med ufattelig lang holdbarhed, eminent kvalitet og iøjnefaldende design – og både du og din baby vil med garanti komme til at elske dem.

 

Hvorfor skal jeg vælge BIBS sutter?

Jo, det er der mange gode grunde til. Du skal dog især overveje, hvilket materiale du skal vælge din babys sutter i. Og det giver måske sig selv, for altså – sutterne skal jo i munden på din baby. Du har dog intet at være bekymret over, hvis du vælger sutter fra BIBS. Fælles for dem alle er nemlig, at:

  • De er allergivenlige
  • De har en praktisk ventil
  • De er anatomiske
  • De indeholder hverken parabener eller parfumer

Det er altså nogle utroligt sikre og ikke mindst naturlige sutter, der ikke propper en masse kemikalier i munden på dit barn. Og når det kommer til materialer, er der 2 forskellige, du kan vælge imellem, hvis først du er fastsat på, at det skal være sutter fra BIBS – de tilbyder nemlig sutter i naturgummi (latex) og silikone.

Relateret Artikler

Beauty by M – det perfekte sted for enhver hudplejeentusiast

Beauty by M – det perfekte sted for enhver hudplejeentusiast

Er du en ægte hudplejeentusiast? Er du således helt vild med hudplejeprodukter og skønhedsbehandlinger? Så er Beauty by M det helt perfekte sted for dig! Det er nemlig en klinik i Hirtshals samt en online webshop. På webshoppen kan du købe lige alle de...

Hvad skal du bruge til dit hjemmefitness?

Hvad skal du bruge til dit hjemmefitness?

Det er vigtigt at bevæge sin krop og være aktiv, da det er godt for både dit fysiske og mentale helbred. Det kan også gøre noget godt for dit udseende, og det er noget, man da heller ikke vil takke nej til. Men det kan være svært, hvis man ikke kan lide at træne foran...