Bliv set på nettet – få hjælp til søgemaskineoptimering

Det er en skam, at du i en digital tidsalder kan være den bedste til dit fag, men fordi en konkurrent forstår sig bedre på online marketing end dig, svømmer deres biks op i toppen af søgeresultaterne på Google, Bing og andre søgemaskiners sider. Du er selvfølgelig ikke fuldkommen magtesløs, hvad gælder at gøre noget ved dette. For du kan gøre ting for at blive vist før konkurrenterne i resultater.

Bliv en af de første virksomheder, folk søger sig til

Hvor du fx via Google AdWords kan betale dig til en god placering, så et link til din virksomhed bliver vist i toppen af folks søgeresultater, når de søger på noget bestemt, er der andre ting, som bedre vil kunne svare sig. Fx kan du hive fat i et SEO bureau, som kan hjælpe dig med at få en bedre organisk placering i søgeresultater. ”Organisk” betyder, at fx Google automatisk vælger at vise dig før andre.

SEO er et værktøj til højere placering i søgeresultater

SEO er forkortelsen for det, der på dansk hedder søgemaskineoptimering. Dette lange ord dækker over de forskellige ting, du kan gøre for at få en bedre placering i søgeresultater. Fx belønner Google din side med en højere placering, hvis at den har indhold som blogindlæg eller produktbeskrivelser, der er relevante for de ord, folk søger på. Er din side hurtig til at loade indhold, belønnes den også.

Et SEO bureau har det forkromede overblik

Du kan sagtens komme i gang med SEO på et overordnet plan uden at inddrage et bureau. Hvis du bare kan skrive og udgive forståelige blogindlæg, er du allerede i gang. Men et SEO-bureau har det forkromede overblik over alle de ting, du kan gøre for at fremme din virksomheds placering i folks søgeresultater. Et bureau ved også, hvordan du måler, hvad SEO-bestræbelsernes effekt har været.