Bloomingville laver smukke møbler i høj kvalitet

Hvis du skal indrette et rum og ønsker stilrene men unikke og forfriskende møbler, så bør du kigge på møbler fra Bloomingville. Bloomingville er en dansk designvirksomhed, som ønsker at designe stilrene men spændende møbler i høj kvalitet. Deres møbler er altid detaljeorienterede og har fokus på kvalitet, hvorfor du kan være sikker på at modtage et smukt møbel, når du køber fra dem. I 2000 blev virksomheden stiftet af Betina Stampe. Hun var fascineret af nordisk design og ønskede at skabe et brand, som lavede smukke møbler i nordisk stil. Hendes passion for design og sin virksomhed førte den ud over Danmarks grænser. Brandet findes således i mange internationale forhandleres udvalg, hvilket er et kvalitetsstempel, som viser, at møblerne er blandt de bedste på markedet. Bloomingville laver møbler i allerhøjeste kvalitet, uden at priserne bliver urimelige.

Møbler fra Bloomingville er elegante og unikke

De møbler, Bloomingville designer, er både elegante og unikke. Dermed passer de fantastisk ind i skandinavisk æstetik og livsstil. De laver klassiske designs i høj kvalitet, men ønsker at bringe forandring til hverdagen, så kunderne får mulighed for at skabe et smukt rum, som samtidig er unikt. Materialerne, som de bruger til deres møbler, er i fantastisk kvalitet. De udvælges nøje, da materialevalget er afgørende for det færdige produkt. De rette materialer er holdbare og smukke, mens de bidrager til møblernes æstetik. De mange forskellige materialer, de bruger, gør deres kollektioner alsidige og gør, at du kan designe dine rum, så de skiller sig ud fra mængden. Bloomingville introducerer nye kollektioner, når sæsonerne skifter. Derfor kan du være sikker på, at de altid har møbler, der matcher årstiden. Du kan skabe hyggelige rum om vinteren og luftige sommerrum i årets varme måneder.

Bloomingville – skandinavisk design

Skandinavisk design er kendetegnet af elegance og funktionalitet – hertil passer Bloomingville perfekt. Det skandinaviske design-univers er blandt andet kendt for møbler i lyst træ og det håndværk, der ligger bag. Disse kendetegn har gjort skandinaviske møbler og nordisk indretning populær verden over. Der gøres brug af organiske materialer og formsproget er minimalistisk og indbydende. Skandinaviske indtryk og æstetik er indbydende og elegante. De skaber tilsammen smukke rum, som byder enhver velkommen med åbenhed, og de lyse farver danner en behagelig stemning i alle rum. Farvevalget er ofte simpelt men smukt. Skandinaviske designs er funktionelle og fulde af kvalitet. Detaljerne spiller en rolle både for funktion og udseende og fuldender møblerne.