Boldbassiner – ethvert barns drøm til børneværelset

14. oktober 2020

Mangler du den helt perfekte løsning til timevis af leg til barnet? Boldbassiner passer perfekt ind i ethvert hjem. Udover at være meget dekorativ til både stuen og børneværelset, så har boldbassiner et utal af legemuligheder, der styrker motorikken og sanserne.

Børn nyder at være kreative og udfolde sig igennem leg. Derfor er det vigtigt at du som forælder imødekommer dette ønske om udvikling. Boldbassiner er uden tvivl en mulighed hvorpå dette kan gøres. Boldbassiner fører til timevis af leg for både børn og voksne. Selvom de er beregnet til børn, så vil man som forælder tit opleve at sidde ved siden af og lege med.

Boldbassiner er en god erstatning til en sandkasse eller et badebassin. Du ungår nemlig at børnene bliver våde eller beskidte.

Boldbassiner findes i mange forskellige størrelser, farver og former – så det er nemt for dig at finde et, der passer ind i dit hjem. Du har bl.a. mulighed for at vælge et boldbassin i rund, som er populært og meget pænt til indretning. Dog kan runde boldbassiner til tider være svære at inkorporere, da de hurtigt kan komme til at fylde en del. Derfor kan du med stor fordel vælge et firkantet bassin, som er mere praktisk. Med et sådant boldbassin har du nemlig mulighed for at placere det i et hjørne, og derved fylder det knap så meget.

Hvis dette lyder som den perfekte idé til indretning af børneværelset, så finder du her et stort udvalg af boldbassiner.

Børne- samt miljøvenlige boldbassiner

Bassinerne laves i børnevenligt materiale, der sørger for, at dine børn ikke kommer til skade, og de er samtidig ikke til at ødelægge – dette gælder både bassin og bolde. Skummet er blødt og lækkert, og så er det betrukket med et betræk, der består af 95% bomuld. Betrækket kan nemt tages af og vaskes. På den måde kan du nemt holde det fri fra bakterier. Alle boldbassiner er øko-tex standard 100 samt BPA frie. Både bassin og bolde er også CE godkendte, så du kan altså nemt lade dit barn lege uden at være bekymret for det ene eller det andet.

Relateret Artikler

Direkte Import har et væghængt vitrineskab til dig

Direkte Import har et væghængt vitrineskab til dig

Mangler dit hjem nye og stilfulde møbler, så er Direkte Import den første forhandler, du bør undersøge. Formentlig bliver det også den eneste. På www.direkteimport.dk kan du nemlig finde et stort udvalg af kvalitetsmøbler. Overvej eventuelt et væghængt vitrineskab,...

3 køkkenmaskiner der gør det lettere i et køkken

3 køkkenmaskiner der gør det lettere i et køkken

Med en travl hverdag, så er det ikke altid så interessant at bruge lang tid i et køkken. Det kan derfor friste at bestille mad udefra, eller at købe færdigretter i et supermarked. Dette behøver dog slet ikke at være nødvendigt. Der er mange måder, hvorpå man kan gøre...

Test af robotplæneklipper – Læs med her

Test af robotplæneklipper – Læs med her

Er du på udkig efter en robotplæneklipper? Eller vil du bare gerne læse om en test af robotplæneklipper? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Lige her på siden kan du læse om diverse test af robotplæneklipper, så du kan få alt den hjælp du har brug for til...