Boldbassiner – ethvert barns drøm til børneværelset

14. oktober 2020

Reklame

Sponseret indlæg

Mangler du den helt perfekte løsning til timevis af leg til barnet? Boldbassiner passer perfekt ind i ethvert hjem. Udover at være meget dekorativ til både stuen og børneværelset, så har boldbassiner et utal af legemuligheder, der styrker motorikken og sanserne.

Børn nyder at være kreative og udfolde sig igennem leg. Derfor er det vigtigt at du som forælder imødekommer dette ønske om udvikling. Boldbassiner er uden tvivl en mulighed hvorpå dette kan gøres. Boldbassiner fører til timevis af leg for både børn og voksne. Selvom de er beregnet til børn, så vil man som forælder tit opleve at sidde ved siden af og lege med.

Boldbassiner er en god erstatning til en sandkasse eller et badebassin. Du ungår nemlig at børnene bliver våde eller beskidte.

Boldbassiner findes i mange forskellige størrelser, farver og former – så det er nemt for dig at finde et, der passer ind i dit hjem. Du har bl.a. mulighed for at vælge et boldbassin i rund, som er populært og meget pænt til indretning. Dog kan runde boldbassiner til tider være svære at inkorporere, da de hurtigt kan komme til at fylde en del. Derfor kan du med stor fordel vælge et firkantet bassin, som er mere praktisk. Med et sådant boldbassin har du nemlig mulighed for at placere det i et hjørne, og derved fylder det knap så meget.

Hvis dette lyder som den perfekte idé til indretning af børneværelset, så finder du her et stort udvalg af boldbassiner.

Børne- samt miljøvenlige boldbassiner

Bassinerne laves i børnevenligt materiale, der sørger for, at dine børn ikke kommer til skade, og de er samtidig ikke til at ødelægge – dette gælder både bassin og bolde. Skummet er blødt og lækkert, og så er det betrukket med et betræk, der består af 95% bomuld. Betrækket kan nemt tages af og vaskes. På den måde kan du nemt holde det fri fra bakterier. Alle boldbassiner er øko-tex standard 100 samt BPA frie. Både bassin og bolde er også CE godkendte, så du kan altså nemt lade dit barn lege uden at være bekymret for det ene eller det andet.

Relateret Artikler

Understrygning af tegltag

Understrygning af tegltag

Mange huse er bygget med et undertag af plastik. I disse huse kan det give rigtig god mening at få lavet understrygning. Med tiden kan undertag i plast nemlig begynde at gå i stykker, hvilket kan gøre taget utæt. I disse tilfælde er understrygningen et godt, billigere...

Guiden til det perfekte badeværelse

Guiden til det perfekte badeværelse

Badeværelset er ofte et overset rum, men altså ikke et ubetydeligt rum. Det kan dog være svært at finde den rigtige inspiration. Men dette guider vi dig heldigvis gennem her. Uanset om du har et småt eller stort badeværelse, så kan du med få elementer skabe et...

Forlæng dagene med en terrassevarmer

Forlæng dagene med en terrassevarmer

Elsker du sommeraftener på terrassen og ønsker at forlænge dem? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med terrassevarmer kan du forlænger de hyggelige sommeraftener på terrassen eller altanen. Man vil typisk tage varmeren i brug når solen er nede eller...