Boldbassiner – ethvert barns drøm til børneværelset

14. oktober 2020

Reklame

Sponseret indlæg

Mangler du den helt perfekte løsning til timevis af leg til barnet? Boldbassiner passer perfekt ind i ethvert hjem. Udover at være meget dekorativ til både stuen og børneværelset, så har boldbassiner et utal af legemuligheder, der styrker motorikken og sanserne.

Børn nyder at være kreative og udfolde sig igennem leg. Derfor er det vigtigt at du som forælder imødekommer dette ønske om udvikling. Boldbassiner er uden tvivl en mulighed hvorpå dette kan gøres. Boldbassiner fører til timevis af leg for både børn og voksne. Selvom de er beregnet til børn, så vil man som forælder tit opleve at sidde ved siden af og lege med.

Boldbassiner er en god erstatning til en sandkasse eller et badebassin. Du ungår nemlig at børnene bliver våde eller beskidte.

Boldbassiner findes i mange forskellige størrelser, farver og former – så det er nemt for dig at finde et, der passer ind i dit hjem. Du har bl.a. mulighed for at vælge et boldbassin i rund, som er populært og meget pænt til indretning. Dog kan runde boldbassiner til tider være svære at inkorporere, da de hurtigt kan komme til at fylde en del. Derfor kan du med stor fordel vælge et firkantet bassin, som er mere praktisk. Med et sådant boldbassin har du nemlig mulighed for at placere det i et hjørne, og derved fylder det knap så meget.

Hvis dette lyder som den perfekte idé til indretning af børneværelset, så finder du her et stort udvalg af boldbassiner.

Børne- samt miljøvenlige boldbassiner

Bassinerne laves i børnevenligt materiale, der sørger for, at dine børn ikke kommer til skade, og de er samtidig ikke til at ødelægge – dette gælder både bassin og bolde. Skummet er blødt og lækkert, og så er det betrukket med et betræk, der består af 95% bomuld. Betrækket kan nemt tages af og vaskes. På den måde kan du nemt holde det fri fra bakterier. Alle boldbassiner er øko-tex standard 100 samt BPA frie. Både bassin og bolde er også CE godkendte, så du kan altså nemt lade dit barn lege uden at være bekymret for det ene eller det andet.

Relateret Artikler

Kunne dine lofter godt trænge til en omgang maling?

Kunne dine lofter godt trænge til en omgang maling?

Når vi indretter, er vi mange, som har tendens til at glemme vigtigheden af loftet. Vi overser det simpelthen og fokuserer i stedet på væggene, gulvet og rummet i det hele taget. Dette er en anelse ærgerligt, for faktisk spiller loftet en ikke så lille rolle for...

Gør aftenerne fantastiske

Gør aftenerne fantastiske

Nyder du at lægge dig ind på sofaen og se en god krimi om aftenen, når du har brug for at koble af efter en lang arbejdsdag? Du er langt fra den eneste, og i den forbindelse er det bare rigtig rart at have en sofa, man er glad for, og som man kan holde ud at ligge i i...

Sådan kan du få fat i et vidunderligt bålfad

Sådan kan du få fat i et vidunderligt bålfad

Har du længe drømt om at eje et bålfad, men har du ikke helt haft tid til at sætte dig ind i, hvordan du kan få fat i et godt fad? Det er de færreste, som egentlig er helt klar over, hvor man kan finde gode bålfade, og det er en af grundene til, at det ikke er alle,...