Coffee table books – stort udvalg hos tales

Hos tales er man i stand til at finde coffee table books fra alle genrer. De er ikke blot vidunderlige at bladre i. De er lige så vidunderlige at se på, når de ligger og pryder bordet. Bestil online på tales.dk med hurtig levering.

Køb coffee table books om boligindretning og mode

Hos tales.dk finder du coffee table books om design, rejser, biler m.m., der forhandles til gode priser. De er spækket med de flotteste billeder og med hver deres unikke emne. Hos tales har de ikke blot et stort udvalg af coffee table books. De sørger også for konstant at opdatere det med de nyeste på markedet.

Coffee table books om mode handler typisk om et specifikt modehus, som har udgivet deres egen bog. Derfor finder du f.eks. coffee table books fra Yves Saint Laurent, Chanel, Dior og Prada med de flotteste billeder af modetøjet samt billeder fra catwalken!

Coffee table books om boligindretning er en anden populær genre, hvor tales har spække deres udvalg med storhittere som Flower Fix og Green Housekeeping – begge som giver inspiration til at få mere af det grønne ind i hjemmet på en trendy måde.

Elsker du at rejse og drømme? Travel coffee table books er et hit – ikke blot på cafébordet, men også på gavebordet. Køb bøger om rejsemål som Paris, Havanna og London. Der er noget til enhver smag. Køb coffee table book til det rejsemål, du drømmer om, eller til det, som du vil genleve.

Naturen bragt ind i dit hjem i form af en coffee table book

Naturen byder på så mange flotte oplevelser, og tales har naturligvis også et bredt udvalg af coffee table books med natur. Køb bl.a. bøger om Limfjorden og overraskende naturperler i Europa. Det er bøger, man altid kan tage frem og bladre i.

Leder du efter inspiration i dit eget køkken? Så er et godt startsted de travleste køkkener i verden med nogle af de dygtigste kokke. Køb coffee table books som Where Chefs Eat og New Homemade Kitchen. Du finder også titler som Green Burgers og Breakfast: The Cookbook – hver og en er anbefalelsesværdig.

Danmark er et skønt land, men vi lægger ikke altid mærke til det i hverdagen. Coffee table books om Danmark, der ligeledes forhandles på tales.dk, er perfekte til at bladre lidt rundt i Danmarks perler. Her finder du f.eks. titler som Kortlægningen af Danmark og Copenhagen Cult Recipes. Mangler du en god bog til en gæst i Danmark? Så overvej The Little Book of Hygge.