Den bedste restaurant oplevelse findes i Sydhavnen

25. maj 2022

firmafest sydhavn

Der findes mange fantastiske lokationer, spisesteder og oplevelser i og omkring København. Hvad end man ønsker at drysse rundt på fod til tilfældige steder, tage en taxa til en bestemt seværdighed, eller finde en bus eller metro til de mange unikke oplevelser hovedstaden byder på, så går man aldrig galt, når man befinder sig i København. 

Det store udvalg af lækre oplevelser kan også virke uoverskuelige for nogle. Når man gerne vil det hele, så er det svært at finde ud af, hvor listen af oplevelser ender. Især, når det kommer til madoplevelserne. For, hvis der er noget danske restauranter kan, så er det at skabe et univers, hvor mund og mave kommer ud i andre galakser. Nogle af disse universer findes i den gamle Sydhavn. 

Et lille univers på en restaurant i Sydhavnen 

Det nye Teglholm Brygge i Sydhavnen er i en evig udvikling, der fører sig ud i mange smukke retninger. Elsker man havet, nyder man at komme en smule uden for virvaret, og glædes man ved, at det hele er lidt mere uformelt og alligevel fantastisk storslået, så er Spiseriet Teglholmen det helt rigtige sted at falde ned i en stol på. 

Spiseriet Teglholmen er stedet, hvor alle kan mødes over smukke madoplevelser med udsigt over de små kanaler og grønne områder, hvor træsøjler sørger for, at du sikker lige over og ved vandet, mens du nyder alt, hvad der præsenteres foran dig med kærlighed. Spiseriet Teglholmen er et “must try”, hvis man tænker restaurant sydhavn

Mulighederne er mange, når man søger en restaurant i Sydhavnen

Når man finder en restaurant som Spiseriet Teglholmen er det svært at slippe den. Men området har så meget at byde på – hvad end det er en restaurant i sydhavnen, gåture langs vandet, en svømmetur, solbadning, og så meget andet. Sluseholmen og Enghavebrygge viser sig frem i smuk reform fra den gamle havnekanal. Et historisk sted, som man stadig mærker i alt det nye. Et sted, hvor folk har levet og slidt. Og som nu genfødes, som så mange gange før. 

Der findes udtroligt mange lækre muligheder og spisesteder. Men det skader bestemt ikke ganen, at starte helt sporadisk og smukt ved Spiseriet Teglholmen.

Det interessante ved at opleve en smuk by eller lokation, handler ikke altid om, hvor man går rundt, men hvor man faktisk sætter sig. En smuk bygning kan forsvinde i sin hukommelse mange år senere, mens et måltid man oplever eller mennesker man ser fra sin stol, kan bo i sig i lang tid. Dette er også sandt for Spiseriet Teglholmen.  

Relateret Artikler

Find bwt vand pris her

Find bwt vand pris her

Hvis du ønsker, at bwt skal installere dit nye vandsystem, opkræver de et standard installationsgebyr. Dette omfatter installation af de medfølgende kugleventiler og tilbagestrømningssikring lige efter vandmåleren samt eventuelle nødvendige afløb og slanger. Deres...

Alarm til butik er den perfekte metode til at holde tyvene væk

Alarm til butik er den perfekte metode til at holde tyvene væk

Når det drejer sig om at beskytte din butik, er en butiksalarm en af de bedste måder at afskrække indbrudstyve på og sikre din ejendom. Alarmer er som regel hurtige og nemme at installere, og de kan give ro i sindet, fordi du ved, at din butik er beskyttet. Skulle det...