Der er mange løsninger på udvendig solafskærmning

29. august 2022

Udvendig_solafskærmning

UDVENDIG SOLAFSKÆRMNING I HØJ KVALITET

Der findes mange forskellige typer som knækarmsmarkiser der oftest bruges til terrasser eller større vinduespartier, faldarmsmarkiser foran vinduer eller på altanen og markiser med rullegardin i bommen. Stellet er i aluminium og dugen er nanobehandlet og i sig selv smudsafvisende. Du kan tilkøbe flere ting som motor, varmelamper og lys. Hos Living Art har vi valgt at fokusere på to af Danmarks stærkeste leverandører. Vi kan stå inde for, at både Acrimo og Stila er leveringsdygtige i kvalitetsmarkiser.

 

MARKISER TIL VIRKSOMHEDER 

Living Art har et stærkt team af markise eksperter og erfarne montører, der udelukkende arbejder med erhvervsløsninger. Mangler i udvendig solafskærmning til hele bygningen eller er det blot en enkelt til butikken, så klarer vi også det. Skal vi komme ud og måle op?

Der er mange fordele ved udvendige screens. Det er udvendige rullegardiner, hvor dugen dækker hele vinduet og kan anvendes til total mørklægning. Screens er meget effektive til at reducerer varme og lysreflektion, for med den rigtige dug holder den 85% af den direkte sollys og varme ude.

 

UDVENDIG SOLAFSKÆRMNING TIL VINDUER

Udvendige persienner af udvendig solafskærmning ses mest hos virksomheder og institutioner. Udvendige persienner er praktiske, for de klarer fint det hårde danske vejr. De kan betjenes manuelt, fjernbetjenes med motor. Udvendige persienner med motorer kan også automatiseres i forhold til sol- og vindautomatik.

 

En faldarmsmarkise skærmer dine vinduer mod den blændende sol i foråret og efteråret. De er meget stærke selv under vanskelige vindforhold. Du kan få faldarmsmarkiser i varianter med bendeltræk, med håndsving, med motor eller fjernbetjening. Living art har showroom i Søborg, hvor du kan komme en tur forbi at se de mange muligheder der er til hvad enten om det er kontoret eller hjemmet. Har har vi flere modeller udstillet, hvor du kan afprøve og se dem i funktion.

 

PARASOLLER I TOP KVALITET

Går vi på restaurant eller café, er det fantastisk at få lov at sidde ude og nyde vejret. For at kunne give kunder denne skønne mulighed, skal der parasoller til i særlig god kvalitet. Hos Living Art får du markeds bedste parasoller til udvendig solafskærmning, der kan klare kraftige vindstød lettere regn. De er funktionelle, lette at betjene og så kan de kobles sammen og dække et større område. Du kan få installeret terrassevarmere og lys til de lune aftener. Disse parasoller er velegnet til virksomhedsløser, cafeer og restauranter, men du kan også få stor glæde af dem i din bolig. Se de forskellige muligheder af udvendig solafskærmning på Living Art hjemmeside og skriv eller ring for et uforpligtende tilbud.

Relateret Artikler

Hvad skal du lave i din vinterferie?

Hvad skal du lave i din vinterferie?

Det er atter blevet tid til at tage stilling til den kommende ferie – nemlig vinterferien! Måske du allerede glæder dig trods juleferien, der først lige er gået på hæld. Men hvad skal ferien egentlig bruges på? Du har måske en stor trang til blot at kaste dig på...

Hvorfor du skal vælge en god seng

Hvorfor du skal vælge en god seng

Din seng er et af de vigtigste møbler i dit hjem. Det er her, du sover, slapper af og nogle gange endda arbejder fra. Det er vigtigt at vælge en seng, der er komfortabel og passer til dine behov. En seng er nemlig ikke bare en seng. Du skal have en seng, som du føler...

Sådan får du den bedste indretning af storkøkken

Sådan får du den bedste indretning af storkøkken

Hvis du ejer en bar, café eller restaurant, så vil du formentlig også have brug for et sted, hvor du kan tilberede alle de retter og øvrige specialiteter, du vil servere for dine gæster. Det kræver plads og funktionalitet. Men det er bare ikke altid helt enkelt at...