Derfor bør du ikke fælder træerne i haven selv

Hvis du er en af dem, som sidder og kigger ud ad vinduet, og tænker at nu er træerne altså blevet for store, bør du læse denne artikel grundigt. Der er mange årsager til at fælder træer. Det kan være, at de er begyndt blokere den gode udsigt, eller måske står træet ikke stabilt og udgør en fare. Det kan også være, at du ligefrem har fået påbud fra kommunen, fordi træet stikker for langt ud over vejen og kan være til fare for bilisterne. Det kan godt lade sig gøre at fælde træer selv, men der er også mange tilfælde, hvor det er klogest at lade være, nedenfor er nogle af disse.

Farligt udstyr

En motorsav er ikke legetøj. Ja vist, det ved de fleste af os nok. Men, det er ikke de fleste af os, som har store mængder erfaring. Mindre erfaring betyder større risiko for skade, det kan vi ikke komme udenom. Derfor er det måske klogt at lade en med stor erfaring stå for nedfældningen af træet, sådan at du i hvert fald er på den helt sikre side. Derudover betyder dårligt udstyr også større chance for skade. Derfor er det uhyrligt vigtigt, at hvis du påtager opgaven selv, køber det bedste udstyr. Find alt det, som du skal bruge, på https://savdoktoren.dk/. Hvis du har kvalitetsudstyr, som ikke svigter dig midt i opgaven, er både din krop og humør mere sikkert under hele missionen.

Træer er ret tunge

Ja, træer er tunge, endnu et fakta som vi nok alle er bekendte med. Men, det er værd at huske på, når de nu engang skal vælte direkte ned imod jorden. Vigtigere at huske på er, at det kan være svært at forudsige hvorhen de vælter. Dette er endnu et argument for, at du ikke går galt i byen, ved at inddrage professionel vejledning.