Derfor SKAL du bare prøve København Kombucha!

Jo, nu skal du høre – der er faktisk mange grunde! København Kombucha er nemlig en lækker og alkoholfri måde at fejre festlige begivenheder på. Du kan nemlig bruge kombucha til mange forskellige ting – blandt andet som erstatning for champagne, hvis ikke du drikker alkohol. København Kombucha laver således de lækreste og mest eksklusive drikke, du kan få fingrene i. De smager godt, de er glamourøse at se på – og så går de godt til enhver anledning! Så ønsker du at prøve en lækker og alkoholfri drik, som kan drikkes til både hverdag og til fest? Og ønsker du desuden, at flasken skal sætte prikken over i’et på din Instagram profil? Så er det en flaske eller to fra København Kombucha, du skal have fat i!

 

Fejr enhver anledning med København Kombucha

Købehavn Kombucha har én mission: at gøre alle øjeblikke festlige. København Kombucha er nemlig en mousserende vinøs oplevelse, der giver nydelse svarende til vin og andre mousserende alternativer. Alle skal være i stand til at nyde specielle øjeblikke med mindre alkohol – og det er præcis, hvad du kan med denne lækre drik, der endda kommer i flere forskellige varianter. For dig betyder det naturligvis, at du har rig mulighed for at finde en smagsvariant, der falder lige i din smag. Og skal du servere drikken for gæster, kan du servere flere forskellige, så alle kan vælge at drikke netop deres favorit! Og ønsker du at lære mere om de forskellige smage? Så læs med her:

 

København Kombucha – flere forskellige smage

Kombuchaernes smag er alle inspireret af den nordiske natur, og det er ingredienser som Hidcote Blue lavendel og Rosa Rugosa strandroser, der giver en kompleks, luksuriøs smagsoplevelse. Dobbelt gæringen skaber en unik smag, der øger nuancerne i smagssammensætningen. Der er altså tale om nogle helt specielle drikke, du absolut ikke finder andre steder. Og når det så er sagt, er det altså også værd at nævne, at det er nogle yderst populære drikke. For eksempel vandt København Kombucha Hidcote Blue årets produktpris i Danmark i 2019. Denne kombucha er især velegnet til forretter med nødder, oliven og chips samt andre lettere retter med skaldyr og fisk. Så følg linket øverst i artiklen og prøve den skønne drik for dig selv!