Det er ikke kun på Tinder, at vi finder det perfekte match

Et stigende antal firmaer i København henvender sig til rekrutteringsfirmaer, når de mangler en ekstra indsats til virksomhedens opgaver. I stedet for selv at bruge tid og penge på, at søge gennem alverdens mulige kandidater til den nye stilling som business controller, interim manager eller regnskabskonsulent, så ringer firmaer i stigende grad til konsulenthuse og rekrutteringsfirmaer, der klarer opgaven for dem. Og det er der en god grund til. 

Rekruttering i København kan være en omfattende affære med mange mulige kandidater, med alle former for erfaring af småt og stort. Fordi det kan være utroligt tidskrævende og uigennemskueligt at finde den rigtige kollega, så vælger mange virksomheder i hovedstaden af finde det perfekte match via et hurtigt opkald til et konsulenthus. Hvordan det fungerer, ser vi nærmere på i denne artikel. 

Rekruttering i København, når det er hurtigt og effektivt løst

Konsulenthuse som eksempelvis Resources.dk har databaser med et utal af kvalificerede og erfarne kandidater. Af denne grund alene, er der mange firmaer der henvender sig til disse typer rekrutteringsfirmaer – både, når de søger en midlertidig kollega eller en permanent kandidat. Udvalget er overskueligt og lige ved hånden, hvad end man leder efter en regnskabsassistent, business controller, økonomichef, interim kreditor, bogholder, ejendomsadministrator eller noget helt andet. 

Og pludselig skal man ikke selv søge og sortere i de mange mulige kandidater, eller gennemskue hvad indholdet i CVet i virkeligheden betyder for sit firma. Rekruttering i København og andre større byer er pludseligt blevet nemmere, når rekrutteringsfirmaer allerede har den store forståelse og indsigt i de kandidater, som de har opstillet i deres database – klar til problemløsning for alle typer firmaer i København. 

Alle kandidater er allerede grundigt screenet før rekruttering

Normalt foretager konsulenthuse en detaljeret screening af alle deres kandidater og udfører diverse interviews og tests. Dette betyder, at de allerede har en stor viden om kandidaterne, som dit firma eventuelt søger. Og det sparer en stor mængde tid og penge for en virksomhed, når der søges efter en ny ansat til en stilling. 

For via konsulentfirmaet er det meste af arbejdet allerede gjort og kandidaterne er grundigt undersøgt, hvilket i stor grad formindsker sandsynligheden for, at man uheldigvis ansætter en person, der ikke passer godt til stillingen. 

Det er nemmere, hurtigere, billigere og mere effektivt at rekruttere i København end det var engang. De mange konsulenthuse og rekrutteringsfirmaer tager en stor byrde på sig ved at klargøre og screene alle kyndige kandidater, hvorefter det er en enkel sag for virksomheder, at finde frem til det perfekte match. Når virksomheder søger nye midlertidige eller permanente bekendskaber i form af en kollega, så er konsulenthusene Tinder løsningen, der sørger for at finde den rette partner til opgaven.