Det får du brug for til en telttur med hele familien

Venter der en ferie lige om hjørnet, og ved du endnu ikke, hvordan denne ferie skal tilbringes? Hvis du er et vaskeægte friluftsmenneske og dine børn ligeså, så kan en telttur være et rigtig godt bud på en ferieaktivitet.

Til sådan en telttur får du naturligvis brug for et par forskellige ting – nogle mere vigtige end andre. I denne guide kan du læse nærmere om nogle af de væsentligste ting, du får brug for til en telttur med hele familien.

Soveposer til alle mand

Foruden et telt, hvor hele familien kan være i, så er det også et must-have at medbringe varme soveposer af høj kvalitet. På den måde kan du sikre, at nattesøvnen bliver så komfortabel som muligt samtidig med, at alle mand er i stand til at holde varmen. Hver af dine børn får brug for en børnesovepose. Har du endnu ikke nogen børnesoveposer eller er de af lav kvalitet, så find den perfekte børnesovepose til hver af børnene, inden du drager afsted på telttur med familien.

Med de rette praktiske grej og udstyr kommer du langt

For at sikre at du får det fornødne grej og udstyr med, får du her en liste over det, som du ikke vil undvære på en telttur:

  • Lommelygter sørger for lys, når mørket falder på.

  • Madlavningsgrej er uundværligt, hvis der skal laves mad på turen.

  • Powerbanks får du brug for, hvis du vil sikre strøm på eksempelvis din mobiltelefon på turen.

  • Campingstole sikrer, at I kan sidde komfortabelt hele familien og nyde et måltid eller spille et spil.

Underholdning i massevis

Det er en rigtig god idé at medbringe lidt forskellig slags underholdning til turen, særligt hvis du har børn med. Det kan både være boldspil, kortspil eller lignende, som I kan give jer i kast med, hvis kedsomheden rammer.