Din guide til at finde det rigtige studiejob i Aarhus

8. september 2021

Er du så heldig at være kommet ind på dit drømmestudie i Aarhus? Som studerende kan det være rigtig dejligt at have lidt ekstra mellem hænderne, prøve kræfter med arbejdsmarkedet og bare komme ud at møde nogle nye mennesker. Derfor kan det være fedt med et studiejob. Og i en by som Aarhus er der mange muligheder.

En bred pallette af studiejobs – hvilket passer til dig?

Studiejobs kan du finde i alle afskygninger. Du kan overveje, om du leder efter noget, der er studierelevant og dermed giver dig erfaring inden for det felt, du er ved at uddanne dig indenfor. Men det kan selvfølgelig også være et, som du bare godt kunne tænke dig at lave.

Er du dygtig til at formidle, kunne et job som lærervikar måske være noget for dig. Eller måske nyder du at smøge ærmerne op og svinge støvsugeren? Du kan blive alt fra kassemedarbejder til livredder, det er bare op til dig, hvad du synes, kunne være interessant.

Læs jobopslag online, eller tag ud til arbejdspladserne

Når du skal lede efter et studiejob, er der flere steder, du kan gøre det. Du kan eksempelvis læse opslag på forskellige jobportaler, sociale medier og den lokale netavis.

Men du kan også udse dig nogle arbejdspladser i byen og så tage ud med din ansøgning. Spørg efter den, som ansætter, og forhør dig om mulighederne for en stilling hos dem.

Ræk ud til dit netværk

Det kan også være, du kender eller studerer med nogen, som har eller har haft et studiejob i byen, og som kan anbefale steder, du kunne søge. Vær derfor ikke bleg for at række ud til dit netværk. Hvem ved, måske ved de, at der er en ledig stilling et sted?

Så er det bare med at få skrevet ansøgningen. Held og lykke!

Relateret Artikler

Giv dit barn det bedste efterskoleophold

Giv dit barn det bedste efterskoleophold

At sende dit barn på efterskole er en betydningsfuld beslutning for både forældre og børn. Det er en mulighed for personlig udvikling, faglig udfordring og ikke mindst en chance for at skabe livslange minder og venskaber. I denne guide kan du få mere at vide om,...

WebshopListen.dk: Din Vej til Online Shopping Excellence

WebshopListen.dk: Din Vej til Online Shopping Excellence

I en verden, der bliver stadigt mere digitaliseret, har online shopping for længst fundet sit fodspor i vores daglige liv. Med en overflod af webshops og produkter til rådighed på internettet kan det dog nogle gange være en udfordring at finde de bedste tilbud og mest...

En guide til vellykkede arrangementer

En guide til vellykkede arrangementer

Planlægning af vellykkede begivenheder kræver omfattende planlægning, koordinering og ekspertise. Her kommer eventbureauer ind i billedet – de specialiserer sig i at levere professionel hjælp til at arrangere begivenheder, lige fra virksomhedskonferencer til private...