Din guide til at finde det rigtige studiejob i Aarhus

8. september 2021

Er du så heldig at være kommet ind på dit drømmestudie i Aarhus? Som studerende kan det være rigtig dejligt at have lidt ekstra mellem hænderne, prøve kræfter med arbejdsmarkedet og bare komme ud at møde nogle nye mennesker. Derfor kan det være fedt med et studiejob. Og i en by som Aarhus er der mange muligheder.

En bred pallette af studiejobs – hvilket passer til dig?

Studiejobs kan du finde i alle afskygninger. Du kan overveje, om du leder efter noget, der er studierelevant og dermed giver dig erfaring inden for det felt, du er ved at uddanne dig indenfor. Men det kan selvfølgelig også være et, som du bare godt kunne tænke dig at lave.

Er du dygtig til at formidle, kunne et job som lærervikar måske være noget for dig. Eller måske nyder du at smøge ærmerne op og svinge støvsugeren? Du kan blive alt fra kassemedarbejder til livredder, det er bare op til dig, hvad du synes, kunne være interessant.

Læs jobopslag online, eller tag ud til arbejdspladserne

Når du skal lede efter et studiejob, er der flere steder, du kan gøre det. Du kan eksempelvis læse opslag på forskellige jobportaler, sociale medier og den lokale netavis.

Men du kan også udse dig nogle arbejdspladser i byen og så tage ud med din ansøgning. Spørg efter den, som ansætter, og forhør dig om mulighederne for en stilling hos dem.

Ræk ud til dit netværk

Det kan også være, du kender eller studerer med nogen, som har eller har haft et studiejob i byen, og som kan anbefale steder, du kunne søge. Vær derfor ikke bleg for at række ud til dit netværk. Hvem ved, måske ved de, at der er en ledig stilling et sted?

Så er det bare med at få skrevet ansøgningen. Held og lykke!

Relateret Artikler

Få forskellige typer paprika hos HEDEBOGAARD A/S

Få forskellige typer paprika hos HEDEBOGAARD A/S

HEDEBOGAARD A/S hjælper dig og din madlavning godt på vej! Hos www.hedebogaard.dk har man mere end 20 års erfaring med leverance af krydderier til danskere med smag for lækker mad. Nogle gange kræver det nemlig bare en lille knivspids smag for at gøre din hverdag en...

Få den bedste løbetur med on running sko

Få den bedste løbetur med on running sko

Løbesko er et must-have for enhver løber. De giver dæmpning og støtte, så du kan gå hele vejen. Men med så mange forskellige typer og mærker på markedet kan det være svært at vide, hvilket par der er det rigtige for dig. Her er en guide til at hjælpe dig med at vælge...

Få en førstklasses toilettaske med Cimi

Få en førstklasses toilettaske med Cimi

Leder du efter en cimi-taske, der er både stilfuld og funktionel? Så skal du ikke lede længere end til en cimi toilettaske! Denne taske er perfekt til at have alle dine vigtigste ting med, og den har endda et indbygget spejl, så du kan rette op på din makeup, når du...