Direkte Import har et væghængt vitrineskab til dig

Mangler dit hjem nye og stilfulde møbler, så er Direkte Import den første forhandler, du bør undersøge. Formentlig bliver det også den eneste. På www.direkteimport.dk kan du nemlig finde et stort udvalg af kvalitetsmøbler. Overvej eventuelt et væghængt vitrineskab, hvor du kan have dit porcelæn. Eller forestil dig, at du kan læne dig tilbage i en luksuriøs Chesterfield sofa.

Få et smukt væghængt vitrineskab fra Direkte Import

I et væghængt vitrineskab kan du ikke kun placere tallerkner, kopper og skåle. Mange foretrækker at placere det i køkkenet eller i nærheden af køkkenet. Men hos Direkte Import har de masser af forskellige modeller. Find eventuelt et kompakt væghængt vitrineskab, og hæng det op i soveværelset. Her kan bøgerne stå og være tilgængelige, når der skal læses inden sengetid. Naturligvis er der også større væghængte vitrineskabe hos forhandleren. Der er altså ikke stor chance for, at du løber tør for plads.

Heller ikke beundring vil du løbe tør for. De væghængte vitrineskabe fra Direkte Import er nemlig alle i stilrene design. På deres hjemmeside vil du finde både modeller med mere moderne og mere klassiske udtryk. Uanset hvilket væghængt vitrineskab du vælger, vil du få et stykke interiør, som giver et vintage udseende i dit hjem. Klik ind på www.direkteimport.dk, og vælg den størrelse, farve og form, du ønsker dig.

Tre fordele ved at købe en Chesterfield sofa

Klikker du ind på deres hjemmeside, vil du også kunne finde en Chesterfield sofa til dit hjem. På tre forskellige områder udvalget af disse sofaer fra Direkte Import sig bemærket. Først og fremmest er kvaliteten i absolut top. Selvfølgelig er den lavet i ægte læder, hvilket giver et fantastisk stilrent bidrag til stuen. Inde i Chesterfield sofaen er der foret med andedun og koldskum. Dermed er den designet, så den ikke er for hård – men heller ikke for blød.

Foretrækker du, at din sofa ikke er for stor og klodset? Måske kan du godt lide at rykke rundt på møblerne en gang imellem. Så kan du gøre brug af den anden fordel ved Chesterfield sofaerne. Der er nemlig montere hjul på benene, så den nemt kan rulles til en anden plads.

Den sidste fordel er, at der er et flot og varieret udvalg af Chesterfield sofaer hos Direkte Import. Klik ind på deres hjemmeside, og vælg selv blandt sofaer i forskellige farver, størrelser og former. Får du brug for hjælp til dit valg, står de klar fra Direkte Import!