En behandlerstol er ikke bare en behandlerstol

15. oktober 2020

Leder du efter en god, ergonomisk behandlerstol? Ønsker du at sidde godt og behageligt, når du behandler din kunder eller patienter? Så bør du tage et kig på det store udvalg af behandlerstole.

Du er sikkert enig i, at en behandlerstol ikke bare er en behandlerstol, men det helt essentielle redskab til at give dine kunder den ultimative bedste behandling. Det er vigtigt at du har den helt rigtige stol – en behandlerstol der tilpasser sig lige præcis dine behov og krav.

Nogle af de ting du skal tage højde for, når du skal finde den helt perfekte behandlerstol, er, om det skal være en sadelstol, om den skal bruges i høj eller lav position, om den skal have rygstøtte, og hvilket materiale den skal være i.

Du kan her gå på opdagelse efter den bedste behandlerstol.

Behandlerstole til massører, fysioterapeuter osv.

En behandlerstol bruges i mange behandlingsformer. Hvis du f.eks. udøver fysioterapi, ville en simpel og enkel behandlerstol nok falde i din smag. Denne stol kan opfylde de helt basale behov, og er nem at sidde behageligt på.

Massører bruger stolene forskelligt, og derfor findes der et bredt udvalg til massøren. Nogle bruger blandt andet kun en behandlerstol, når de masserer ansigt, nakke eller hånd. Hvis dette er tilfældet for dig, så kan du med stor fordel vælge en sadelstol. Andre massører bruger stolen i høj position, hvor den undervejs kan fungerer som aflastning. Er dette tilfældet for dig, er det vigtigt, at du finder en behandlerstol, der kan stilles højt. Hertil vil det også være en fordel med et formet sæde.

Du finder også en stol med et lille sidebord monteret. Denne er god til manicure, og så kan du gemme alle dine redskaber i de 3 monteret skuffer under stolesædet.

Det kan også være en stor fordel at vælge en behandlerstol med ryglæn. Dette kan give pote i den lange bane, da du ikke ødelægger ryggen nær så meget.

Det er yderst vigtigt, at du sidder behageligt, når du er på arbejde. Så bliver det både en del sjovere for dig og dine kunder.

Relateret Artikler

Skab unikke oplevelser med firmajulegaver fra y-design

Skab unikke oplevelser med firmajulegaver fra y-design

Julen er en tid fyldt med glæde, festligheder og gaver. Som virksomhedsejer eller ansvarlig for firmajulegaver ønsker du at give noget særligt til dine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. I stedet for de traditionelle firmajulegaver, hvorfor ikke skabe unikke...

Mange muligheder når det kommer til sølvringe

Mange muligheder når det kommer til sølvringe

Smykker har altid været et efterspurgt tilbehør blandt kvinder og mænd over hele verden. Blandt alle forskellige typer af smykker er ringe en af ​​de mest populære, hvilket får dem til at være en afgørende del af enhver garderobe. Fra simple sølvringe til fancy...

5 gadgets du kan give din mand til jul

5 gadgets du kan give din mand til jul

Det er den tid på året igen! Julen er lige rundt om hjørnet, og hvis du er som de fleste kvinder, vil du gerne sikre dig, at din mand føler sig elsket og værdsat på denne særlige tid. Men hvad ønsker mænd sig egentlig? Gadgets! Her er 5 gadgets, som din mand helt...