Er din terrasse klar til sommeren?

Sommeren nærmer sig så småt og det bliver snart tid til at sidde ude på terrassen og nyde en kop kaffe, eller en kold is med hele familien. Derfor kan det være at du skal overveje allerede nu om du har alt det essentielle klar til når sommerheden rammer.

Indret til alt slags vejr

Vi kender alle den danske sommer og den kan til tider have lidt humørsvingninger, derfor er det vigtigt, at kunne indrette sin terrasse efter hvordan vejret er på netop den dag. På grund af dette, burde enhver terrasse have parasolfødder, fordi du let og elegant kan sætte din parasol op og ned, alt efter om man har brug for lidt skygge eller fuld sol. Derudover er det en fordel at have parasolfødder, da man også kan sidde ude selv i regnvejr med en bog og nyde hvordan regnmelodien spiller på parasollen. På den anden side hvis du skal sikre dig ikke at fryse langt ud på aftenen, kan du også købe en varmeblæser, så i stadig kan sidde ude på terrassen mange timer efter at solen er gået ned og spille kort med familien uden at skulle fryse.

Must haves til din terrasse

Der er mange delte meninger om hvad der er rart at have om sommeren på en terrasse, men én ting er sikkert, og det er, at der skal være nogle dejlige havemøbler, som man kan sidde og hygge sig i hele sommeren. Her er det en fordel at det er lavet af stof frem for læder og at materialet helst er lyst, så man ikke brænder sin hud, når man sætter sig på møblerne. Udover det klassiske borde- og bænkesæt, kan du overveje om det kunne være rart i sommerheden, at investere i en hængekøje eller en liggestol, så man kan dingle og få en smule sommerbrise over sig.