Få hjælp til dit valg af printer

12. februar 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Elektronik er en svær ting at blive klog på. For nogle glider det let ind første gang, hvor det for andre kræver mange gentagelser at få banket ordentligt ind. Der er også dem, for hvem det aldrig helt sætter sig fast, og for dem kan det sagtens virke uoverskueligt at købe ind af elektroniske apparater.

Skal du have blækpatroner eller toner?

Et rum, der i ethvert hjem indeholder flertallige elektroniske maskiner, er kontoret. Der står både computere, skærme og indimellem højtalere, anlæg og i hvert fald en printermaskine. En printermaskine er ikke på magisk vis fyldt op med farve. Der bruges enten toner eller blækpatroner. For eksempel kan du købe Brother toner . Brother er et mærke, der oprindeligt stammer fra Japan, men som efterhånden er vel udbredt i store dele af verden. Man må altså formode, det er et mærke, der lever op til de flestes kvalitets- og priskrav. Måske er det allerede en del af din almene viden, og måske er det ikke; Toner er kun brugbart, hvis man har en laserprinter, så hvis du er i besiddelse af en blækprinter, er blækpatroner svaret på din farvemangel.

Printernes egenskaber

Hvis dit ordforråd ikke rummer en definition af, hvad hhv. en laser- og blækprinter er, får du heldigvis lidt hjælp på den front nu. En laserprinter skal som sagt bruge toner, for at noget kan printes på papiret. Toneren fås i forskellige farver, ligesom blækpatroner gør til blækprintere. En blækprinter er også kendt under navnet ”inkjet”. De er typisk en smule mindre end laserprintere, og de er økonomisk billigere, hvis man printer mange papirer. Dog skal du være opmærksom på, hvad du vil printe, før du vælger printer. Mens laserprintere er bedst til skarp tekst og grafik, er blækprintere perfekte til udskrivning af fotos, du gerne vil have udskrevet i højest mulige kvalitet.

Relateret Artikler

GPS tracker iPhone – gør hverdagen nemmere

GPS tracker iPhone – gør hverdagen nemmere

Utrolig mange bruger utrolig meget tid på deres telefoner i løbet af en dag, og for mange er det faktisk blevet en levevej. Vores telefoner er nemlig blevet så avanceret i dag at man kan have stort set alt på den. Du kan have vigtige informationer, du kan underskrive...

Planetgear – præcise, solide og kompakte med et højt drejningsmoment

Planetgear – præcise, solide og kompakte med et højt drejningsmoment

Planetgear er en type af gear som er kompakte, nøjagtige og holdbare. Det er et tandhjulsbaseret gear, som består af tre forskellige grupper af tandhjul. Tandhjulene roterer omkring en base, som bærer den centrale del af gearet - solhjulet og planethjulene. Solhjulet...