Få gratis retshjælp fra dygtige advokater

Når din familie bliver udsat for en tvangsfjernelse, er du berettiget til en gratis advokat. Det er virkelig vigtigt at anskaffe sig den rigtige advokat, og du har også ret til selv at vælge, hvem det skal være. Hvorfor er det vigtigt? Fordi det handler om din og din families fremtid, og der er meget på spil. De mest kompetente advokater fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik står klar til at hjælpe dig med gratis retshjælp og eksempelvis råd til en forældreevneundersøgelse.

Advokatfirmaet Strauss & Garlik tilbyder gratis retshjælp

Du får den bedste rådgivning fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik. Det er veluddannede og erfarne advokater, der står til rådighed. Du får brug for dem, hvis din familie bliver udsat for en tvangsfjernelse, for det er en forfærdelig situation at stå i. Med hjælp fra deres advokater får du først og fremmest ro på, da noget af den juridiske vægt bliver lettet fra dine skuldre. Den gratis retshjælp skal du altså betragte som et uundværligt værktøj i din redskabskasse, hvis du skulle befinde dig i den ærgerlige situation. De kan rådgive dig om dine krav på udtalelse, aktindsigt, støtteperson og klage. Der er mange led i en sag om tvangsfjernelse og med gratis retshjælp er du velinformeret hele vejen. De har styr på de komplicerede paragraffer og kender loven ind og ud. Den gratis retshjælp betyder, at du ikke selv skal bruge energi på at sætte dig ind i den slags. Båndet mellem forælder og barn er stærkt, så det er sandsynligt, at du vil føle dig forurettet og have lyst til at indgive en klage. Hvor godt har du styr på, hvordan det skulle gøres? Lad Advokatfirmaet Strauss & Garlik hjælpe dig. Du får din egen advokat som gratis retshjælp, men hele deres hold af specialister i tvangsfjernelse står samlet bag dig.

Bliv klogere på, hvad en forældreevneundersøgelse er

Sommetider bliver der taget initiativ til en forældreevneundersøgelse i forbindelser med tvangsfjernelser. Det kan være kommunen, der efterspørger den. Det kan også være, at det er noget, I som forældre opsøger. Uanset hvad skal I være opmærksomme på, at forældreevneundersøgelser er af varierende kvalitet fra kommune til kommune. Der er nemlig ikke udstukket nogen fælles retningslinjer fra en central instans. Hver kommune har forskellige metoder til at foretage undersøgelsen. Det er ikke nødvendigvis et dårligt stykke arbejde, der bliver gjort. Men hvis I ikke er tilfredse med måden, det er foregået på, har I mulighed for at indgive en klage til psykolognævnet. Hvad en forældreevneundersøgelse indebærer, og hvordan en eventuel klage skal udformes, kan Advokatfirmaet Strauss & Garlik gøre jer klogere på. Kontakt dem endelig, og få lettet den store byrde med gratis retshjælp og støtte til forældreevneundersøgelser.