Førende landbrugsmaskiner: Køb en traktor eller læssemaskine

Drømmer du om gode og stærke landbrugsmaskiner, som kan gøre dit arbejde nemmere og passer perfekt til netop dine behov? Hos Lyngfeldt tilbyder de et af landets bredeste udvalg af holdbare og brugte landbrugsmaskiner samt innovative maskinløsninger til moderne landbrugsdrift. Lyngfeldt er eksperter inden for området med mange års erfaring i bagagen, og deres medarbejdere hjælper dig med at finde den helt rigtige maskine, så du er sikker på effektiv drift i mange år.  


Danmark er et af verdens førende lande inden for salg af kraftige og moderne landbrugsmaskiner og sætter årligt salgsrekorder på mange milliarder kroner. Selv har vi herhjemme flere end 40.000 landbrugsvirksomheder, og innovative landbrugsmaskiner er en forudsætning for at landmændene kan klare høsten. Innovation, effektivitet og kvalitet er nogle af nøgleordene hos Lyngfeldt. Bag teamet står dygtige og erfarne medarbejdere, som har ekspertviden og flere års erfaring med både service, reparation og salg af landbrugsmaskiner, som er nogle af markedets bedste. Her finder du flere forskellige brugte landbrugsmaskiner af høj kvalitet og tilhørende produkter til din ejendom, som kan løse opgaverne effektivt og sikre en god drift i hverdagen – også på lang sigt. Hos Lyngfeldt kan du få en bred vifte af populære brands til konkurrencedygtige priser. Køb blandt andet traktorer fra 20hk til 620hk eller fine pressere fra blandt andet New Holland og Massey Ferguson. Du kan også finde læssemaskiner, både gummihjulslæssere og Giant minilæssere, som er stærke og kan holde i mange år frem.

Landets største udvalg af brugte landbrugsmaskiner

Som en af Danmarks ældste og største virksomheder inden for service og salg af brugte landbrugsmaskiner af forskellige mærker, står det erfarne og kvalificeret team bag Lyngfeldt klar med ekspertrådgivning, så du kan være sikker på at finde den helt rigtige maskine efter din situation. Få hjælp til at vælge de rigtige landbrugsmaskiner inden for blandt andet landbrugsdrift og anlæg, park og golfarealer, entreprenørvirksomheder og meget andet. De mange landbrugsmaskiner kan altså bruges til flere forskellige områder og formål.