Gode priser på klodskasser, termokrus og meget mere hos isenkræmmeren ekram.dk!

Hos ekram.dk er de altid klar med en række gode deals på spændende produkter til hjemmet, samt andre produkter man forventer at finde hos en velassorteret isenkræmmer. Her finder man alt lige fra klodskasser til termokrus, og man kan altid både regne med, at priserne er kundevenlige og kvaliteten fornuftig. Vil du vide mere om butikken og om deres katalog, så læs videre i artiklen herunder.

Køb praktiske klodskasser online

De fleste kender sikkert til, at ting og sager i boligen med tiden kommer til at rode til. Med klodskasser og lignende typer opbevaringskasser, som man lige nu finder hos www.ekram.dk, kan man tage et vigtigt skridt i retningen af et lidt mere ryddeligt hjem, hvis det af og til kniber lidt med at holde orden i sagerne. Klodskasserne er designet i nydelige, diskrete design og i holdbart plast, som sikrer en ekstra lang levetid. En ekstra fordel ved klodskasser er, at de kan stables, når de ikke er i brug. Det betyder, at man bruger minimal plads på opbevaring af dem, når de ikke lige skal bruges til noget, hvilket kan mindske belastningen på ens skabsplads derhjemme særdeles meget. Som lovet finder du også en række andre typer opbevaringskasser hos ekram.dk udover klodskasser. Bl.a. har de lige nu både smarte foldekasser, bestikkasser til køkkenskuffen, klassiske vaskekurve samt flere andre varianter. Besøg eventuelt selv kategorien med klodskasser og andre typer kasser til opbevaring hos forhandleren, og få et kig.

Termokrus til farten

Udover klodskasser, finder man bl.a. også smarte termokrus hos ekram.dk lige nu. Kataloget med termokrus leveres af det klassiske mærke Eva Solo, som da også i den grad fortjener et ekstra kig, når man skal vælge nyt termokrus. Med et smart, nydeligt design, en ekstra pålidelig tæthed og gode varmeisoleringsegenskaber, er et Eva Solo termokrus den perfekte løsning, hvis man gerne vil have kaffe med på farten, når man kører på arbejde om morgenen, eller når man rejser med kollektiv trafik.

Har du endnu ikke været forbi ekram.dk og kigge deres fine katalog med spændende varer igennem, kan du sagtens nå det endnu. Udover termokrus og klodskasser, kan du bl.a. også glæde dig til et godt udvalg inden for alverdens forskellige typer køkkenudstyr, deriblandt Kitchenaid røremaskiner, ølglas, køletasker og meget mere. Husk i øvrigt, at der er fri fragt på dine varer, hvis du blot handler for over 449,- i butikken.