Gode råd til dig, hvis barn skal starte i børnehave

Hvis dit barn er blevet så stort, at han eller hende skal til at starte i børnehave, er det noget, som kan virke en smule stressende. Der er også lige en smule forskellige ting, som du skal huske at gøre og få fat i, inden dit barn begynder i børnehave – læs videre her for at finde ud af, hvad disse er.

Sæt etiketter i tøjet

Når du sender dit barn i børnehave, er der forskellige ting, der skal være styr på inden. Det er enormt træls, hvis der er noget tøj og lignende, som bliver væk – det kan derfor være super smart at sætte etiketter og navn i det. du kan finde etiketter og mere her. Dette vil gøre, at hvis tøjet skulle blive væk, kan det nemmere findes og afleveres tilbage igen.

På den måde kan folk nemlig se, hvem tøjet tilhører, så det ikke bare ender i en kasse med glemt tøj. Det vil uden tvivl være noget, som vil være rigtigt godt lige at huske og gøre, når du for første gang sender dit barn afsted i børnehave.

Find noget nyt overtøj

I børnehaven bruger børnene uden tvivl en helt masse tid udendørs på legepladsen – det er derfor også super vigtigt, at du giver dit barn noget tøj med, så han eller hun kan holde sig varm i alt slags vejr. Hvis du ikke er helt sikker på, om du har det nødvendige overtøj, er det en god ide at tage ud og få det købt inden opstarten i børnehaven.

Der vil for eksempel være brug for en god flyverdragt, et par gode støvler samt noget regntøj. På den måde er dit barn altså klar til alt slags vejr, så det ikke skal sætte en stopper for en masse hyggelig leg på legepladsen sammen med alle de andre børn.