Gør dine takkekort personlige

18. februar 2022

Vil du efter festen sende et takkekort til gæster? Når roen har sænket sig efter en stor fest, er det tid til at begynde at tænke på, hvordan du vil takke dine gæster for deres engagement i dig og din fest. Du har sikkert fået taget nogle gode billeder, som passer perfekt til takkekortet. Et godt tip er at notere, hvem der har givet hvilke gaver, så du har mulighed for at skrive en mere personlig hilsen til hver enkel gæst. Hos Cloud Celebration kan du designe dit eget takkekort til din store fest. Hvis du allerede har købt invitationerne hos Cloud Celebration så har de takkekort, der matcher ethvert invitations design. For at fastholde det gennemførte tema er der matchende kuverter, kuvertindlæg og afsender stickers til bagsiden af kuverten.

 

Match dine takkekort med invitationerne

Er du stadig på udkig efter det rigtige design til din invitation? Så kan du gå på opdagelse i Cloud Celebration’s kategorier på webshoppen: Barnedåb, konfirmation, fødselsdag og bryllup. Alt du skal gøre er at forelske dig i et design, der passer til din fest. Herefter er det enkelt for dig. Indsæt nemlig din personlige tekst, og de klarer resten for dig. Når du har afholdt din fest og er kommet til at skulle sende takkekort ud til dine gæster, anbefales, at du vælger det samme design, som invitationen, da det danner en rød tråd! Indsæt din personlige tekst til takkekortet og vælg et rigtigt godt billede, som du vil have med. Du har ligeledes mulighed for, at designet fra din invitation, kan gå igen til selve festen i bordkort, menukort, drinkskort, velkomstskilt og alt, hvad hjertet begærer af festprodukter, skilte og tryksager.

 

Takkekort skal være nemt og flot!

Målet er at gøre forberedelserne til din fest så overskuelige som muligt. Konceptet er for dig, som har en travl hverdag og som samtidig lige skal planlægge en stor fest og ønsker personlighed i dine kort. Hjemmesiden er designet sådan, at du blot skal forelske dig i et design og herfra er det let at føre designet videre gennem hele din fest. Du har mulighed for at få trykt og leveret kortene og de vil være hos dig inden for to-tre hverdage. Dette er til dig der ønsker en nem og flot løsning. Du kan også printe dine produkter hjemmefra. Ved denne mulighed modtager du dine printklare filer og du kan du vende tilbage med eventuelle rettelser eller printe kortene.

 

Relateret Artikler

WebshopListen.dk: Din Vej til Online Shopping Excellence

WebshopListen.dk: Din Vej til Online Shopping Excellence

I en verden, der bliver stadigt mere digitaliseret, har online shopping for længst fundet sit fodspor i vores daglige liv. Med en overflod af webshops og produkter til rådighed på internettet kan det dog nogle gange være en udfordring at finde de bedste tilbud og mest...

Glem batteriproblemer med en holder til batteri

Glem batteriproblemer med en holder til batteri

Mangler du også overblik over dine batterier til dit værktøj? Har du prøvet at lede efter det rigtige batteri i en bunke af løse batterier, mens projektet er på standby? Vi har alle været der. Heldigvis er der en løsning - en holder til batteri. En holder til batteri...