Guiden til det perfekte badeværelse

Badeværelset er ofte et overset rum, men altså ikke et ubetydeligt rum. Det kan dog være svært at finde den rigtige inspiration. Men dette guider vi dig heldigvis gennem her.

Uanset om du har et småt eller stort badeværelse, så kan du med få elementer skabe et indbydende og lækkert rum.

Hiv naturen indenfor
Én af de badeværelsetrends som er meget in lige nu, er naturen. Dette kan eksempelvis være naturmaterialer såsom marmor, træ og natursten. Disse elementer giver en rolig og varm atmosfære på badeværelset. Hvis pengepungen lige nu ikke rækker til den store renovering, så kan du også hive naturen indenfor med få ting – dette kan fx være en træskammel, flettet vasketøjkurv eller noget helt tredje.

Disse naturelementer er ligeledes med til at skabe en skøn spa- og wellnessstemning. Du kan skrue yderligere op for denne stemning med stearinlys og duftpinde.

Hiv også gerne en masse planter ind på badeværelset. Vælg dog nogle planter, som kan tåle en masse fugt og mørke. Her kan det fx være en fordel at udvælge nogle kunstige planter og buketter, som skaber en skøn atmosfære.

Renovere badeværelset

Er du bosat i lejlighed? Så ved du formentlig også der ikke er så meget plads at gøre godt med. Heldigvis findes der en masse måder hvorpå man kan indrette på en smart måde. Få en masse god hjælp og rådgivning af håndværkere, som er eksperter på området.

Ligesom mange andre storbyer, så kan mange badeværelser i de aalborgensiske lejligheder være til den lille side. Men et badeværelse i Aalborg behøves ikke nødvendigvis være så småt, at man skal bade hen over vasken og toilettet. Prisen på et nyt badeværelse i Aalborg er faktisk betydeligt lavere end i resten af landet. Derfor er der altså ingen grund til at vente med påbegyndelse af renoveringen.