Hævekurven hjælper dig med din bagning

Denne kurv er perfekt til at hæve brød i, da den ovale form giver et flot mønster til brødets aflange form. Hvis du arbejder med fugtige deje, er det en fordel at bruge det aftagelige klæde, så dejen ikke klæber til kurven under hævning. Uanset om du bruger kurven med eller uden klæde, er det en god idé at drysse med rismel, inden du lægger dejen til hævning. Rismel bliver ikke fugtigt og bliver derfor ikke absorberet i dejen, men giver en fin overflade til brødet. Kurven børstes ren med en stiv børste efter brug eller tørres af med en hårdt strygefast klud. Hævekurven med klæde kan ikke vaskes op med vand. Så hvis du går og leder efter den perfekte hævekurv med klæde, så tjek udvalget ud på www.gourmentshoppen.dk.

Hævekurven giver dit brød et lækre udseende

Server dit franskbrød, rugbrød eller hjemmebagte rundstykker i en flot flettet brødkurv. Dit hjemmebagte brød ser lidt lækrere ud i en flot hævekurv på spisebordet end i en pose fuld af brød – og så er det nemmere at dele rundt til gæsterne ved bordet. Denne fine hævekurv fra www.gourmetshoppen.dk er både enkel og praktisk med et aftageligt klæde, så du nemt kan vaske den.

Hævekurve emd klæde hjælper en våd dej til at hæve opad i stedet for udad, når det formede brød hæver. Vend brødet ud af kurven lige før bagning.

Den ovale hævekurv er perfekt til servering af franskbrød, rugbrød eller hjemmebagte rundstykker. Kurvens form hjælper brødet med at bevare sin form, mens det hæver, og det aftagelige klæde gør det nemt at rengøre.

Anvendelsen af hævekurven

Så hvis du leder efter en nem måde at lave lækkert brød derhjemme på, kan du prøve at bruge en hævekurven fra deres hjemmeside. Bakkekurve er traditionelt lavet af flet eller træ og bruges til at forme dejen til runde eller ovale stykker. De kan købes inde på www.gourmentshoppen.dk.

Og når du vil bruge en hævekurv, skal du først mætte kurven med olie (olivenolie fungerer godt). Drys derefter et lag groft mel ud over kurven for at forhindre dejen i at klistre fast. Læg dejen i kurven, og lad den hæve i 30 minutter til en time. Når det er tid til at bage, skal du blot placere kurven på en bageplade og bage som sædvanlig. Så hvis du gerne vil give dit brød et bedre udseende, så tjek udvalget af hævekurve med klæde ud, på deres hjemmeside, www.gourmentshoppen.dk.