Hævekurven hjælper dig med din bagning

5. oktober 2022

Denne kurv er perfekt til at hæve brød i, da den ovale form giver et flot mønster til brødets aflange form. Hvis du arbejder med fugtige deje, er det en fordel at bruge det aftagelige klæde, så dejen ikke klæber til kurven under hævning. Uanset om du bruger kurven med eller uden klæde, er det en god idé at drysse med rismel, inden du lægger dejen til hævning. Rismel bliver ikke fugtigt og bliver derfor ikke absorberet i dejen, men giver en fin overflade til brødet. Kurven børstes ren med en stiv børste efter brug eller tørres af med en hårdt strygefast klud. Hævekurven med klæde kan ikke vaskes op med vand. Så hvis du går og leder efter den perfekte hævekurv med klæde, så tjek udvalget ud på www.gourmentshoppen.dk.

Hævekurven giver dit brød et lækre udseende

Server dit franskbrød, rugbrød eller hjemmebagte rundstykker i en flot flettet brødkurv. Dit hjemmebagte brød ser lidt lækrere ud i en flot hævekurv på spisebordet end i en pose fuld af brød – og så er det nemmere at dele rundt til gæsterne ved bordet. Denne fine hævekurv fra www.gourmetshoppen.dk er både enkel og praktisk med et aftageligt klæde, så du nemt kan vaske den.

Hævekurve emd klæde hjælper en våd dej til at hæve opad i stedet for udad, når det formede brød hæver. Vend brødet ud af kurven lige før bagning.

Den ovale hævekurv er perfekt til servering af franskbrød, rugbrød eller hjemmebagte rundstykker. Kurvens form hjælper brødet med at bevare sin form, mens det hæver, og det aftagelige klæde gør det nemt at rengøre.

Anvendelsen af hævekurven

Så hvis du leder efter en nem måde at lave lækkert brød derhjemme på, kan du prøve at bruge en hævekurven fra deres hjemmeside. Bakkekurve er traditionelt lavet af flet eller træ og bruges til at forme dejen til runde eller ovale stykker. De kan købes inde på www.gourmentshoppen.dk.

Og når du vil bruge en hævekurv, skal du først mætte kurven med olie (olivenolie fungerer godt). Drys derefter et lag groft mel ud over kurven for at forhindre dejen i at klistre fast. Læg dejen i kurven, og lad den hæve i 30 minutter til en time. Når det er tid til at bage, skal du blot placere kurven på en bageplade og bage som sædvanlig. Så hvis du gerne vil give dit brød et bedre udseende, så tjek udvalget af hævekurve med klæde ud, på deres hjemmeside, www.gourmentshoppen.dk.

Relateret Artikler

Få forskellige typer paprika hos HEDEBOGAARD A/S

Få forskellige typer paprika hos HEDEBOGAARD A/S

HEDEBOGAARD A/S hjælper dig og din madlavning godt på vej! Hos www.hedebogaard.dk har man mere end 20 års erfaring med leverance af krydderier til danskere med smag for lækker mad. Nogle gange kræver det nemlig bare en lille knivspids smag for at gøre din hverdag en...

Få den bedste løbetur med on running sko

Få den bedste løbetur med on running sko

Løbesko er et must-have for enhver løber. De giver dæmpning og støtte, så du kan gå hele vejen. Men med så mange forskellige typer og mærker på markedet kan det være svært at vide, hvilket par der er det rigtige for dig. Her er en guide til at hjælpe dig med at vælge...

Få en førstklasses toilettaske med Cimi

Få en førstklasses toilettaske med Cimi

Leder du efter en cimi-taske, der er både stilfuld og funktionel? Så skal du ikke lede længere end til en cimi toilettaske! Denne taske er perfekt til at have alle dine vigtigste ting med, og den har endda et indbygget spejl, så du kan rette op på din makeup, når du...