Herremode: Sådan går du vinteren i møde med stil

11. oktober 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Vinteren lurer lige om hjørnet, og det betyder, at det er på tide at finde vintergarderoben frem. Har du endnu ikke styr på din vintergarderobe? Så er der heldigvis hjælp at hente. Denne guide henvender sig nemlig til den sofistikerede og modebevidste mand og har til formål at hjælpe dig med at få styr på din garderobe, inden vinterens ankomst, således at du kan gå vinteren i møde med stil.

Skab overblik over din vinteritems

Til en start er det en god idé at skabe et overblik over de items, du brugte sidste vinter. Der kan ske meget på et år, og måske er der nogle items, du ikke længere ønsker at gå med. Det, du ikke har planer om at bruge, kan du med fordel give til en genbrugsforretning eller sælge videre.

Shop det du mangler i din vintergarderobe

Når du har skabt dig et overblik over dine vinteritems, kan du også hurtigt finde ud af, hvad det er, du mangler i din vintergarderobe. Hvad end det er en frakke, handsker eller vinterstøvler til herre. Når du køber vintertøj, er det vigtigt, du har din personlige stil for øje. Derudover kan du vælge at lade dig inspirere af tidens trends inden for herremode og få et par gode idéer til dine outfits i vintermånederne.

Klæd dig efter lag-på-lag-princippet

Om vinteren iklæder mange sig efter lag-på-lag-princippet – men hvordan gør man lige det som mand? Her er et eksempel på et outfit efter lag-på-lag-princippet: Undertrøje eller t-shirt, skjorte, blazer og frakke. Du kan eventuelt også skifte blazeren ud med en pullover, som du smider udover skjorten.

Mulighederne er altså mange, og ved at benytte dette princip, vil du nemt kunne regulere din temperatur ved at fjerne eller tilføje et lag. Lag-på-lag-princippet giver dig tilmed mulighed for at skabe nogle spændende kombinationer af dine vinteritems.

Relateret Artikler

Opgrader dit klædeskab med en Micha bluse

Opgrader dit klædeskab med en Micha bluse

Utrolig mange mennesker går rigtig meget op i deres stil, og det skal der også være plads til. Noget du færreste dog forstår er at forstå vores forskelligheder. Der er nemlig uendeligt mange forskellige stil muligheder, men alligevel vælger største delen at gøre som...

Skovhuus strik vest – til alle årstider

Skovhuus strik vest – til alle årstider

Elsker du en god varm striktrøje? Hvis ja, så vil du med garanti elske en Skovhuus strik vest. De er ikke kun beregnet til sommerens varme dage, de er også beregnet til at kunne bruges om vinteren. Vesten er i en flot, fin og tynd kvalitet, så det er nemt bare at...

JBS – Unikt undertøjsprodukt

JBS – Unikt undertøjsprodukt

Har du længe gået og ledt efter et par behagelige underbukser, men ikke rigtig lykkedes med det? Så er det din heldige dag. Med et par JBS underbukser får du et par underbukser, der har den rigtige kvalitet, pasform og stil. Det er vigtigt at det tøj du har på inderst...