Herremode: Sådan går du vinteren i møde med stil

11. oktober 2021

Vinteren lurer lige om hjørnet, og det betyder, at det er på tide at finde vintergarderoben frem. Har du endnu ikke styr på din vintergarderobe? Så er der heldigvis hjælp at hente. Denne guide henvender sig nemlig til den sofistikerede og modebevidste mand og har til formål at hjælpe dig med at få styr på din garderobe, inden vinterens ankomst, således at du kan gå vinteren i møde med stil.

Skab overblik over din vinteritems

Til en start er det en god idé at skabe et overblik over de items, du brugte sidste vinter. Der kan ske meget på et år, og måske er der nogle items, du ikke længere ønsker at gå med. Det, du ikke har planer om at bruge, kan du med fordel give til en genbrugsforretning eller sælge videre.

Shop det du mangler i din vintergarderobe

Når du har skabt dig et overblik over dine vinteritems, kan du også hurtigt finde ud af, hvad det er, du mangler i din vintergarderobe. Hvad end det er en frakke, handsker eller vinterstøvler til herre. Når du køber vintertøj, er det vigtigt, du har din personlige stil for øje. Derudover kan du vælge at lade dig inspirere af tidens trends inden for herremode og få et par gode idéer til dine outfits i vintermånederne.

Klæd dig efter lag-på-lag-princippet

Om vinteren iklæder mange sig efter lag-på-lag-princippet – men hvordan gør man lige det som mand? Her er et eksempel på et outfit efter lag-på-lag-princippet: Undertrøje eller t-shirt, skjorte, blazer og frakke. Du kan eventuelt også skifte blazeren ud med en pullover, som du smider udover skjorten.

Mulighederne er altså mange, og ved at benytte dette princip, vil du nemt kunne regulere din temperatur ved at fjerne eller tilføje et lag. Lag-på-lag-princippet giver dig tilmed mulighed for at skabe nogle spændende kombinationer af dine vinteritems.

Relateret Artikler

Hvid Hugo Boss t shirt: Derfor bør du gå med det klassiske valg 

Hvid Hugo Boss t shirt: Derfor bør du gå med det klassiske valg 

En hvid t-shirt er et must-have i enhver garderobe, og især hvis man er på udkig efter en kendt og populær t-shirt fra et af de største modehuse i verden. Derfor vil jeg i dette blogindlæg fortælle dig alt om, hvordan du kan få fingrene i den helt rigtige hvide Hugo...

Sorte sandaler: det ultimative stilfulde og alsidige fodtøj

Sorte sandaler: det ultimative stilfulde og alsidige fodtøj

Der findes ikke noget mere alsidigt fodtøj end et par sandaler. Sandaler i sort farve kan nemt matches med enhver farve tøj og kan bruges til næsten alle lejligheder. Fra en aften på byen til en tur på stranden kan du regne med sandaler for at få dig til at føle sig...

Jakkesæt: Den ultimative gentlemen’s stil

Jakkesæt: Den ultimative gentlemen’s stil

Mange mænd er i tvivl om, hvordan de bør klæde sig til diverse begivenheder, men en ting, der altid vil imponere, er et passende jakkesæt. Et jakkesæt er ikke blot en påklædningsgenstand, det er et symbol på stil og elegance, og det giver folk et indtryk af, hvem du...