Herremode: Sådan går du vinteren i møde med stil

11. oktober 2021

Vinteren lurer lige om hjørnet, og det betyder, at det er på tide at finde vintergarderoben frem. Har du endnu ikke styr på din vintergarderobe? Så er der heldigvis hjælp at hente. Denne guide henvender sig nemlig til den sofistikerede og modebevidste mand og har til formål at hjælpe dig med at få styr på din garderobe, inden vinterens ankomst, således at du kan gå vinteren i møde med stil.

Skab overblik over din vinteritems

Til en start er det en god idé at skabe et overblik over de items, du brugte sidste vinter. Der kan ske meget på et år, og måske er der nogle items, du ikke længere ønsker at gå med. Det, du ikke har planer om at bruge, kan du med fordel give til en genbrugsforretning eller sælge videre.

Shop det du mangler i din vintergarderobe

Når du har skabt dig et overblik over dine vinteritems, kan du også hurtigt finde ud af, hvad det er, du mangler i din vintergarderobe. Hvad end det er en frakke, handsker eller vinterstøvler til herre. Når du køber vintertøj, er det vigtigt, du har din personlige stil for øje. Derudover kan du vælge at lade dig inspirere af tidens trends inden for herremode og få et par gode idéer til dine outfits i vintermånederne.

Klæd dig efter lag-på-lag-princippet

Om vinteren iklæder mange sig efter lag-på-lag-princippet – men hvordan gør man lige det som mand? Her er et eksempel på et outfit efter lag-på-lag-princippet: Undertrøje eller t-shirt, skjorte, blazer og frakke. Du kan eventuelt også skifte blazeren ud med en pullover, som du smider udover skjorten.

Mulighederne er altså mange, og ved at benytte dette princip, vil du nemt kunne regulere din temperatur ved at fjerne eller tilføje et lag. Lag-på-lag-princippet giver dig tilmed mulighed for at skabe nogle spændende kombinationer af dine vinteritems.

Relateret Artikler

De bedste smykkebrands til dit hverdagslook

De bedste smykkebrands til dit hverdagslook

I enhver kvindes garderobe er der en særlig afdeling, som er dedikeret til smykker. Nogle har en tendens til at holde deres smykker minimalistiske, mens andre elsker ideen om at have et separat stativ til alle deres accessories. Hvis du tilfældigvis er den anden slags...

Ud i det blå med de helt rigtige sneakers på

Ud i det blå med de helt rigtige sneakers på

Den danske sommer inviterer til gåture langs skov og strand, og så er det altså besværligt at komme stavrende i et par højhælede sko eller et par sandaler, som giver vabler. En god sneak er alfa og omega, når det gode vejr er ovre os, og vi endelig har mulighed for at...

Bukser der sidder perfekt og er trendy

Bukser der sidder perfekt og er trendy

Hvis du er på udkig efter bukser, der sidder perfekt og er trendy, skal du ikke lede længere end til Venderby. Vi mener, at det ikke bør være en umulig opgave at finde det perfekte par bukser, og derfor har vi skabt et udvalg af bukser, der både er moderigtige og...