Hvad skal du lave i din vinterferie?

Det er atter blevet tid til at tage stilling til den kommende ferie – nemlig vinterferien! Måske du allerede glæder dig trods juleferien, der først lige er gået på hæld. Men hvad skal ferien egentlig bruges på? Du har måske en stor trang til blot at kaste dig på sofaen, trække et blødt tæppe godt op over kinderne og stene foran tv’et, og du kan sagtens nå både det og et par sjove aktiviteter.

Så hvis du er fattig for idéer til, hvad du kan finde på i din ferie, kan du læse med her for tips til, hvad du kan lave i din vinterferie.

Kom i mål med en bog

Har du længe haft lyst til at læse den der bog, alle dine venner og kollegaer bliver ved med at tale så godt om? Det kan være svært at jonglere alle de forskellige gøremål ved siden af arbejdet, og derfor falder mange af ens hobbyprojekter sammen med ferierne. Læs litteratur om elektronik eller en spændende biografi, hvis du ønsker at blive intellektuelt stimuleret! Modsat kan du også slappe helt af med en medrivende krimi og bruge timer på at gætte morderen.

Vær fysisk aktiv

Har du et arbejde, der kan være fysisk inaktivt, kan du kompensere i din ferie ved at gøre noget fysisk aktivt. Det behøver ikke at være den store skiferie nord på eller en lang vandretur i sydens sol. Nyder du at cykle på mountainbike, kan du tage en dagstur til et sted i landet med gode mountainbikeruter og prøve kræfter med dem eller blot cykle en lang tur i dit eget område.

Du kan også prøve kræfter med en ny aktivitet. Har du også haft lyst til at prøve klatresporten bouldering eller petanque, kan du tage en ven med under armen, så I sammen kan give jer i kast med noget helt nyt!