JBS – Unikt undertøjsprodukt

Har du længe gået og ledt efter et par behagelige underbukser, men ikke rigtig lykkedes med det? Så er det din heldige dag. Med et par JBS underbukser får du et par underbukser, der har den rigtige kvalitet, pasform og stil. Det er vigtigt at det tøj du har på inderst passer til din stil og det har det været siden Jens Bjerg Sørensen stiftede virksomheden tilbage i 1939. De er den førende og største producent af undertøj til mænd i Skandinavien, og de har arbejdet med undertøj i over 80 år. Den mange års erfaring kan godt mærkes i kvaliteten af underbukserne, men også designet af dem. JBS er kommet dertil, hvor de er i dag, ved at blive ved med at fokusere på deres fire kerneværdier; komfort, kvalitet, innovation og individualitet. Kan du derfor føle at du hører hjemme i et par JBS underbukser, så skynd dig ind og køb et par i dag.

Gå aldrig på kompromis med komforten fra JBS

Den moderne mand skal gerne være perfekt ned til mindste detalje. Når man snakker om den perfekte mand, skal man være klar over at det ikke kun handler om valget om habit og skjorte, men bestemt også, hvad der er under tøjet. Her vil et Par JBS underbukser, være vigtigt da underbukserne skal være behagelige at have på, pasformen skal være i orden og materialerne skal være af højeste kvalitet. JBS har i hele virksomhedens levetid har et mål om at lave underbukser i høj kvalitet og er også derfor de er førende i Skandinavien indenfor undertøj.

JBS et unikt produkt

JBS underbukser er et helt unikt produkt indenfor undertøjsverdenen. Deres underbukser er behagelige at have på samtidig med at de er åndbare. Det er derfor også muligt at bruge underbukserne til sport. De kommer heller ikke til at gnave sig ind huden selvom du sveder. JBS har også lavet et samarbejde med den store sportsstjerne Cristiano Ronaldo, og de har sammen spredt budskabet om JBS rundt i hele verdenen. Vil du derfor gerne have et par underbukser i god kvalitet. så skynd dig ind og gå på opdagelse i det store sortiment af JBS underbukser i dag.