Køb brugte maskiner på auktion –– det er nemmere, end du tror

At genbrug, af snart hvad som helst, er en god ting, er vist gået op for de fleste. Miljøet har godt af det, og der er masser af penge at spare, hvis alting ikke skal købes som nyt.

Det er blevet ikke blot acceptabelt, men direkte rosværdigt at købe ting brugt, og det behøver ikke at involvere noget kompromis med kvaliteten. Heller ikke, når din industri har brug for “ny” maskineri, eller dit landbrug trænger til at få maskinparken udvidet eller udskiftet.

Køb af en brugt mejetærsker, varevogn eller bobcat er selvsagt ikke helt så nemt som at købe et par bukser i en af de lokale genbrugsbutikker. Men måske er det ikke nær så besværligt, som du tror – heller ikke hvis du køber på online auktion, hvor der kan være rigtig mange penge at spare.

Når du ønsker at købe en brugt maskine på en online auktion, behøver du nemlig ikke at rejse land og rige rundt for at inspicere alle de mulige tilbud, der måtte være relevante for dig, og som i langt de fleste tilfælde ikke befinder sig geografisk det samme sted.

Kapow – auktioner over brugte maskiner til alle brancher

Kapow opkøber brugte maskiner og sælger dem på auktion, og det betyder, at du kan sidde i ro og mag i dit hjem eller på dit kontor og deres hjemmeside: www.kapow.eu, studere alle de relevante muligheder og deres specifikationer, og du kan sammenligne de forskellige tilbud. Selve auktionerne over de brugte maskiner finder også sted online, og på hjemmesiden kan du finde en oversigt over igangværende auktioner, deres start- og sluttidspunkt og produktinformation om de enkelte numre på de forskellige auktioner.

Brugte maskiner til alle brancher bortauktioneres igennem Kapow: landbrugs-, entreprenør-, skovbrugs- og havemaskiner, maskiner til brug i forskellige industrier samt gaffeltrucks, lastbiler og andre transportmidler til erhvervsbrug.

Du kan trygt stole på, at alle maskiner, der udbydes på auktionerne, er omhyggeligt testet og gjort klar til brug.

Har du selv noget, du vil af med?

Hvis du ligger inde med brugte maskiner, du ønsker at skille dig af med, tager Kapow sig naturligvis også af det. Alt hvad der kræves for at købe eller sælge på deres hjemmeside er et aktivt cvr-nummer, og så er du hurtigt i gang!