Køb gravid varmepude hos buump.com

Vil du gøre tiden med din nyfødte baby så komfortabel som overhovedet muligt? Så er der mange forskellige ting, som du bør overveje at få anskaffet for jeres begges skyld. En gravid varmepude er netop en af de mange ting! Med en gravid varmepude fra buump bliver det yderst komfortabelt for dig, at ligge med din nyfødte baby og du vil med garanti hurtigt kunne mærke en forskel. En gravid varmepude er nemlig utrolig god til at varme kroppen op og derved lindre nogle af de mange smerter, som du som nybagt mor vil kunne mærke, når du er gravid eller lige har været det. Du kommer nemlig stadig til at skulle løfte på dit barn efter fødslen, og her vil du med stor sandsynlighed opleve smerter i ryggen og nakken, og derfor kan en gravid varmepude fra buump sagtens bruges langtid efter graviditeten.

Hvor længe skal man amme som nybagt mor?

På sundhedsstyrelsens hjemmeside kan man hurtigt finde ud af, at de anbefaler mødre at amme deres baby de første 6 måneder, og derefter delvist indtil den nyfødte baby er 12 måneder, såfremt du som mor er i stand til det. Det betyder altså, at du kommer til at skulle bruge mange timer på at amme din baby, og derfor fortjener du også den bedste komfort og støtte, som overhovedet muligt. Det er derfor en ret god idé allerede at investere i en gravid varmepude fra start af, så dit liv bliver meget lettere både før, under og efter graviditeten.

God service og hurtig levering

Når du køber gravid varmepude online hos buump.com, er du altid i gode hænder eftersom vores kunder har førsteprioritet. Vi står altid til rådighed og er klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring vores produkter eller andet. Du er altid velkommen til at sende os en mail, eller give os et opkald på telefonen. Vi vil gøre vores bedste for at besvare jeres mange forespørgsler hurtigst muligt. Eftersom vi hos buump er en dansk webshop, svarer vi lynhurtigt på kundehenvendelser – altid indenfor 24 timer.

Vi sender normalt vores varer samme dag, hvis du formår at bestille inden kl. 13:00 på en hverdag. Bestiller du varer for over 495kr, så betaler vi fragten til en pakkeshop, ellers er der levering fra 35kr. Hop ind på vores hjemmeside og se nærmere på vores store udvalg af graviditets produkter. Vi garanterer at vi har alt det nødvendige du og din nyfødte baby har brug for, før, under og efter graviditeten.