Køb Organic Konjac online hos Mebyrena.dk

Organic Konjac svampe fås i 6 forskellige udgaver og er velegnet til forskellige hudtyper, også til de meste sarte typer hud, så hvis du har en helt bestemt hudtype og du oftest ved at det gør ondt når du benytter dig af en svamp for at gøre dig selv ren. Så prøv Organic konjac svampe som også fås som kropssvampe. Organic konjac svampene er 100% naturlige plantefiber og økologiske, og de er biologiske nedbrydende så der også er sat fokus på miljøet. Organic Konjac er uden kunstige farve, kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, hvilket også betyder at dette er nogle af de reneste og bedste svampe du kan få for kroppen. Organic konjac svampe er velegnet til dagligt brug og kan benyttes så meget man ønsker på daglig basis. Produktet Organic konjac er venlig mod dig og miljøet sammentid med at det giver dig en lækker glød og en glat hud.

 

Anvendelse af Organic Konjac

Vådgøre svampen med varmt vand, når den udvider sig til fuldstørrelse, anvendes den sammen med dit renseprodukt eller kun ved brug af vand. Du masserer din hud forsigtigt i cirkulære bevægelser. Dette eksfoliere skønsomt de døde hudceller og renser grundigt i dybden. Og efter brug skal man huske at hælde kogende vand over svampen en gang om ugen. For øget holdbarhed for svampen. Oftest holder  Organic Konjac 1-3 måneder ved dagligt brug. Så levetiden på produktet er en tidslængde som afhænger en del af hvordan du passer på din Organic Konjac. Organic Konjac fås i mange forskellige farver og forme som du kan udnytte dig af. vælg din favorit og køb den allerede i dag til en pris hvor all kan være med.

 

Stort udvalg af Organic Konjac

I vores udvalg af Organic Konjac tilbyder vi flere forskellige former samt farver som du kan vælge frit imellem. Priserne er faste og til en lav pris, selvom at kvaliteten af produkter er helt i top. Besøg hjemmesiden og se mere omkring vores banebrydende svampe som du kan benytte dig af til dagligt brug. Med Organic Konjac vil du opnå blødere hud samt et mere frisk og luftig hud som giver et helt eminent look på enhver.  Her hos mebyrena.dk udvælger jeg mine produkter nøje og med hjertet og ønsker kun at have de bedste kvalitetsvarer som jeg selv kan stå inde for i klinikken. Alt skal være i orden og testet før at en vare som Organic Konjac kan komme på marked. Så produktet er kvalitets testet og af bedste materiale.