Køb vandtætte og åndbare sejlerstøvler

Sejlerstøvler eller sejlersko? Mange tænker at det er det samme, men det er to helt forskellige koncepter. Det eneste de to har tilfælles er at de skal klæde og beskytte sine fødder. Sejlersko er lavet så vand kan løbe igennem skoen uden at gøre modstand. Hvis du har fat i en god sejlersko holder den formen også selvom at de er drivvåde. Vandet skal kunne løbe igennem, mens de stadigvæk holder fødderne varme. Sejlerstøvlerne er derimod designet til at holde vandet væk fra dine fødder. Der findes et stort udvalg af støvler, og det er derfor også med sikkerhed at du finder et par støvler, som dækker dine behov, både prismæssigt, kvalitetsmæssigt, men også designmæssigt. Har du derfor ledt efter den helt perfekte vandtætte støvler, så hop ind på hjemmesiden og få fat i nogle sejlerstøvler allerede i dag.

Sejlerstøvler eller sejlersko?

Sejler du meget om vinteren eller generelt under kolde breddegrader er sejlerstøvler helt uundværlige. Udover det er det mest et spørgsmål om ens stil og præferencer om man helst vil bruge sejlerstøvler eller sejlersko. Dit valg af skoen skal dog afhænge meget af vejret. En sejlersko vil være at foretrække, hvis det er lidt varmere i vejret. Sejlerskoen er nemlig med til at stabilisere temperaturen omkring dine fødder. Er det dog lidt mere koldt i vejret, er det uden tvivl sejlerstøvler du skal have fat i. Sejlerstøvler er som sagt også produceret for at holde vandet væk fra dine fødder, så de er tørre gennem hele turen.

Vandtætte og åndbare sejlerstøvler

Sejlerstøvler er ligesom alt andet sejlertøj vandtæt og åndbare. Det er dog altid lidt svært at kombinere disse to egenskaber, da det kræver porøse, tekniske tekstiler. Samtidig skal porerne dog være så små at det kun er de mindste vanddamps molekyler, der kan slippe igennem. Det tekniske tekstil, der har været mest populært de seneste par år er Gore-Tex, desværre er denne form for tekstil ikke særlig billig. Sejler du dog kun sjældent eller meget korte ture, er det ikke nødvendig med en dyr sejlestøvle, men kan godt nøjes med nogle mindre eksklusive sejlerstøvler. Hop derfor ind i udvalget og find dine nye sejlerstøvler allerede i dag.