Læg tag med sinusplader og aluzink tagrender fra Profilmetal A/S

Når du skal finde tagplader til markedets bedste priser, så bør du tage ind forbi Profilmetal A/S. De har et væld af forskellige produkter, der alle er lavet i højeste kvalitet. Hos dem finder du bl.a. et udvalg af sinusplader og aluzink tagrender, i blandt meget andet du kan have brug for, når der skal lægges tag.

Bestil Sinusplader i standard- eller specialmål

Har du brug for de bedste materialer, så du kan få lagt tag efter professionelle standarder? Så er Profilmetal A/S stedet for dig. De har sinusplader i høj kvalitet. De kan fås i længder fra 100 cm til 800 cm, og det er deres laveste bølgeblik-plade. Sinusplader er lavet i utroligt høj kvalitet, som garanterer, at de holder i mange år frem. Disse plader er desuden også en lettere tagløsning, da de ikke kræver for meget vedligehold. Du kan være sikker på, at Sinuspladerne er CE-godkendte, og du kan få op til 40 års garanti. Du kan finde Sinusplader i forskellige farver – helt præcist kan du vælge mellem 16 farver, så du har mulighed for at få det bedste resultat på huset. De har nogle standardstørrelser på siden, men har du brug for Sinusplader i et bestemt mål, kan du altid bestille dem. Lær meget mere om Sinusplader på www.profilmetal.dk.

Undgå unødige vandskader med aluzink tagrender

Når du har valgt dine tagplader, er det selvfølgelig nødvendigt at finde tagrender, der passer ekstra godt på tag og hus. Det finder du selvfølgelig også hos Profilmetal A/S. De har aluzink tagrender, der er lavet i rigtig god og høj kvalitet, så de kan holde mange år frem. Aluzuink tagrender opsamler, som andre tagrender, regnvand, så du undgår at få skader på huset. Derfor er det også en rigtig god ide, at du opsætter dine aluzink tagrender, så vandet bliver ledt til en faskine, der fører vandet væk fra grunden omkring huset. De aluzink tagrender, du kan få hos Profilmetal A/S, produceres af 0.7 mm kvalitetsstål, der netop sikrer det stærke materiale. Det er det, der gør, at aluzink tagrender er så holdbare, at de ikke vil få hverken ridser eller buler, medmindre de bliver behandlet meget hårdhændet. Med aluzink tagrender har du desuden mulighed for at få helt op til 20 års garanti på korrosionsskader med lækage til følge. Foruden deres aluzink tagrender kan du også finde det nødvendige tilbehør, der hører til aluzink tagrender. Det gælder både rør, holdere til rør og skruer til konsol- og rendejern. Tag ind forbi profilmetal.dk, og find alt, du skal bruge til byggeriet.