Legebyen.dk tilbyder Barbie dukker til alle børn

Barbie dukker har altid været et hit blandt børn, der laver sjove og anderledes historier med de velkendte dukker. Legebyen.dk har et bredt sortiment af både dukker og tilbehør, der kan gøre legen sjovere og eventuelt udfordre deres egen form for historiefortælling. Der er uden tvivl noget til børn hjemme eller til institutionen i udvalget.

Stort udvalg af Barbie dukker og flot tilbehør

Legebyen.dk har et spændende og varieret udvalg af Barbie dukker samt tilhørende tilbehør. De ved, hvor sjovt børn kan have det med det rette legetøj, og derfor har de også dette udvalg. Foruden de klassiske Barbie dukker, der er 29 cm i højden, har de også petit og høj, der er henholdsvis 26 cm og 32 cm i højden. Der er siden 2016 kommet flere dukker med proportioner, der er lidt mere virkelighedstro, og derfor finder du også både de høje og lave dukker, samt curvy modeller i udvalget. I børnehaven eller andre institutioner er det selvfølgelig ideelt at have mere end én dukke tilgængelig. Så er der i hvert fald ikke grundlag for at komme op at slås, fordi der ikke er nok dukker. Blandt andet kan det være ideelt med en pakke med 4 dukker i forskellige erhverv. Det kan blandt andet være med til at give børn et fundament for, hvad deres leg skal gå ud på. Skal de følge nogle retningslinjer, der tager de forskellige erhverv i tankerne, eller skal de bare lave deres helt eget.

Forskellige Barbie dukker giver forskellige muligheder

Der er stor forskel på, hvordan børn leger med Barbie dukker. Nogle kan lave hele verdener med de forskellige dukker, de har tilgængelige, mens det for andre er nok med en enkelt dukke, der laver sit eget. For dem, der gerne vil lave episke fortællinger og sjove historier, er Ken dukker måske også et godt valg. Det giver dem et mere varieret udvalg i de personligheder, de kan have med, og gør plads til flere i legen. Selvfølgelig er der også alt det fantastiske udstyr, som blandt andet tøj. De fleste børn, der har Barbie dukker, ønsker sig nok også den flotte tilhørende bil, der kan være det, der bringer Barbie og veninderne frem og tilbage. Legebyen.dk står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål angående deres produkter. Det er uanset, om det er den private, der vil høre mere om Barbie dukker, eller institutioner. Der er altid plads til at tage kontakt til dem.

 

Legebyen.dk har Barbie dukker og andet spændende legetøj, der kan udfordre børn både i forhold til fantasi og læring.