New Yorker vægge fra First Floor CPH

Hos First Floor CPH har de New Yorker vægge, der passer perfekt ind i moderne danske hjem. Hvis du er vild med de amerikanske trends, der strømmer fra den anden side af Atlanterhavet, så kan sådan en væg være noget for dig. Man får ikke kun en unik stil, der er også flere praktiske fordele ved at anskaffe sig en New Yorker væg. Sidder du og tænker på, hvad en New Yorker væg pris står i? Det kan du også hurtigt finde ud af på www.firstfloorcph.dk med deres New Yorker væg prisberegner. Læs mere herunder.

First Floor CPH har unikke New Yorker vægge

Leder du efter noget, der kan give et unikt og moderne udtryk i dit hjem? Så kan du måske finde det hos First Floor CPH. De tilbyder nemlig de amerikanskinspirerede New Yorker vægge. En New Yorker væg er også enormt praktisk. Du vil kunne få sollys fra rum til rum, og samtidig afskærmer den lugt og lyd. En New Yorker væg er en væg, der består af et eller flere fag af glas. Går du ind på www.firstfloorcph.dk kan du under deres New Yorker vægge se nogle eksempler på, hvordan det kan komme til at se ud. Det kan være meget fordelagtigt at søge inspiration her. Du kan finde deres standardløsninger, hvor der blandt andet er enkeltfagsløsninger og 10-fagsløsninger. Hvis du leder efter noget, der ikke er en del af deres standardprodukter, så kan du sagtens få skræddersyede løsninger. Det kan varmt anbefales at gå på opdagelse i udvalget af de eksklusive New Yorker vægge hos First Floor CPH.

Få styr på din New Yorker væg pris

Når du går på jagt efter et produkt hos butikken, er du sikkert interesseret i at kende New Yorker væg prisen. Den kan dog variere meget. En New Yorker væg pris afhænger først og fremmest af, hvor stor din løsning skal være. Antallet af ruder, typen af glas og vinklerne er også faktorer, der tages højde for i prisberegningen. Materialerne, der bliver anvendt, er vinkelstål, t-stål og fladstål. Håndtag med mere er lavet i naturmessing. Alt ovenstående hører med i overvejelserne, når New Yorker væg prisen skal bestemmes. First Floor CPH har dog forsøgt at gøre det nemt for dig ved at lave en prisberegner. Der indtaster du den ønskede højde, bredde, dør og dørhåndtag. Så beregnes en foreløbig New Yorker væg pris. First Floor CPH står dog altid klar, hvis du har brug for hjælp med at finde frem til den rigtige New Yorker væg. De er et hold af specialister, som har meget erfaring med at finde de rigtige løsninger til folks hjem.