Opnå den perfekte borddækning til fest

Hos Karens Bord kan du leje eksklusivt og flot service til din fest eller dit event. Bordækningen er ofte festens midtpunkt og det første gæsterne ser, når de kommer ind af døren og sider ved bordet. En flot borddækning til festen giver oftest en god stemning blandt alle gæsterne. Hvilket også er med til at gøre din fest mere unik. Hvis du søger bordækning til fest så besøg hjemmesiden og læs mere om hvordan vi kan skabe den perfekte bordækning til netop din fest. Ikke nok med at boddækningen kan blive helt perfekt, så hjælper vi også med at udvælge hvilken opdækning der skal bruges. Dertil kan alle kunderne benytte vores instagram til at tjekke diverse billeder og derfra få en masse inspiration. Dette har vi oplevet hjælper mange af vores kunder med at vælge hvilken opdækning de ønsker til deres arrangement. Vi sørge for bordækning til enhver slags selskab eller fest, fra forretningsmøde til privat møde, eller fra lille intim middag til den helt store borddækning til fest.

 

borddækning til fest – lad dig blive inspireret

Ofte er spørgsmålet, hvordan skal din borddækning til fest se ud? Der er mange retninger at gå i, når et bord skal dækkes til med flot pynt og pæne omgivelser. Og her kommer vi til hjælp, for at rådgive dig om farver, stemning, former og materialer så du får en smuk og rød tråd i din borddækning til fest. Vi tilbyder både nutidens trends og tendenser, når det hælder duge, glas og tallerkner. Men også den lidt ældre stil som i tilfælde skal benyttes for at skabe en helt bestemt stemning omkring bordet. Vi oplever tit at borddækningen til fest kan give mange unge men også ældre lange tænke dage. Da alle ønsker at skabe den perfekte aften som vil blive husket af alle omkring og tilstedeværende personer. Med en flot borddækning til fest, er starten på ønsket om en kanon og mindeværdig fest, allerede på sat i sving.

 

lad os snakke om din næste borddækning til fest

Du er velkommen til at ringe til os eller sende os en mail om dit næste arrangement. Det er helt uforpligtende. Vi svare dig så hurtigt vi kan og vi glæder os meget til at hjælpe dig med at opnå den perfekte borddækning til fest.
Hvis du allerede har dato til dit arrangement og allerede nu er i tvivl omkring hvordan bordækning til fest skal se ud. Så kontakt os i dag, så vi kan hjælpe med at skabe en god stemning til dit arrangement.