Papkrus.dk forhandler engangs champagneglas i plastik til firmær og virksomheder

Papkrus.dk hjælper din virksomhed med at tage sig godt af både medarbejdere og kunder! Hos denne store webshop finder du blandt andet et bredt udvalg af billige og flotte papkrus, bægre og plastikglas til forskellige formål. Læs for eksempel meget mere herunder om udvalget af engangs champagneglas til festlige arrangementer, events eller receptioner.

Engangs champagneglas til festlige arrangementer

Engangs champagneglas er perfekte til enhver festlig lejlighed, der kræver bobler på bordet. Det er nemlig de færreste, der ikke holder af et boblende glas champagne — især hvis man har noget at fejre. Engangs champagneglas kan altså blive din redning i situationer, hvor rigtige glas ikke altid er den bedste idé. I mange tilfælde, hvor man skal ty til engangskopper, er lav-kvalitets-kopper ofte de mest tilgængelige muligheder. Du vil derfor med sikkerhed kunne imponere dine gæster eller medarbejdere ved at besøge Papkrus.dk og bestille engangs champagneglas hjem til din forretning eller jeres næste arrangement. Flotte engangs champagneglas fås både i simple klare modeller, men er også at finde i modellen Celebration. Denne type af engangs champagneglas har en flot sølvkant og en fast fod, og den kan indeholde hele 15 cl. Et engangs champagneglas som dette ville for eksempel være perfekt til en reception, hvor du virkelig vil forkæle dine gæster.

Stort udvalg af champagneglas i plastik på papkrus.dk

Oscar Wilde påstod, at det kun var de fantasiløse, der ikke kunne finde en anledning til at drikke champagne. Deler man hans synspunkt, gør champagneglas i plastik fra Papkrus.dk det muligt at lade fantasien få frit løb! Champagneglas i plastik er nemlig perfekt til diverse arrangementer, hvor der serveres boblende drikkevarer. Overvej for eksempel champagneglas i plastik, hvis din virksomhed har planer om at have velkomstdrinks stående fremme i begyndelsen af aftenen til den næste firmafest. Overvej også gerne champagneglas i plastik i forbindelse med en reception din organisation planlægger, eller køb et parti champagneglas i plastik hjem til din forretnings festlige afdeling. Champagneglas i plastik vil højst sandsynligt gå hen og blive en populær tilføjelse til kontoret, hvis I holder af at kunne gøre lidt ekstra ud af jeres sammenkomster. Køber du på vegne af din forretning, får du altid fri fragt på bestillinger fra 1.500 kr. ekskl. moms hos Papkrus.dk. Champagneglas i plastik herfra er derfor måske netop, hvad dine hylder mangler. De vil i hvert fald være med til at åbne op for din fantasi angående festlige muligheder.

Find disse og mange andre muligheder til yderst skarpe priser på www.papkrus.dk!