Patit Bateau – Kvalitetsundertøj til børn

13. august 2021

Er du på udkig efter noget kvalitetsundertøj til dine børn? Eller står du og mangler den perfekte gave til en niece, nevø eller noget helt tredje? Så er Patit Bateau det perfekte valg for dig. Patit Bateau er et utroligt populært og anerkendt brand, som over en lang årrække har designet og produceret lækkert, flot og kvalitetssikret undertøj til børn. Om det så er til piger eller drenge, eller om du har brug for natbukser eller en flot nattrøje, så har Patit Bateau det.

Hvis det lyder som noget for dig eller dit barn, så kan du lige her shoppe Patit Bateau.

Patit Bateau – Fransk elegance

Patit Bateau blev skabt af Pierre Valton i 1920, men har aner helt tilbage i 1893, hvor Valton åbnede sin første butik/workshop. I over 100 år har Patit Bateau spillet en væsentlig rolle i mode, og specielt indenfor børnetøj. Mere bestemt børneundertøj. Med deres enkelte og lidt minimalistiske stil, som formår at være yderst elegant og moderigtig, så stormede Patit Bateau frem og blev hurtigt et populært mærke.

Det var faktisk Patit Bateaus grundlæggers søn ved navn Etienne Valton, som er foregangsmand og ham, som har opfundet de moderne underbukser som vi alle kender så godt. Ved hjælp af et par sakse, så klippede Valton benene af hans long john, eller heldragt på dansk, som resulterede i opfindelsen af underbuksen.

Patit Bateau er blandt andet kendt for sine ikoniske striber, som pryder en stor del af deres tøj og undertøj. De har også andre flotte mønstre, som de formår altid at designe meget stilsikkert, hvor tøjet derudover også er i rigtig god kvalitet.

Køb Patit Bateau hos Mini Nord

Du kan købe og shoppe det populære undertøj fra Patit Bateau hos Mini Nord (mininord.dk). Hos Mini Nord kan du finde et sortiment af Patit Bateau undertøj til børn, der indeholder næsten alt hvad dit barn behøver. Alt fra en helt simpelt hvid t-shirt til en mere mønstret og detaljerig trøje, som begge dele kan benyttes af både drenge og piger. Udvalget byder også Patit Bateau bukser, Patit Bateau sweat shirts og Patit Bateau poloer. Man kan simpelthen ikke gå galt i byen med Patit Bateau designs, da den virkelig favner bredt.

Med Patit Bateau og deres nattøj så er du helt sikker på, at dit barn får det helt perfekte tøj at sove i, da det har en rigtig god kvalitet, og er noget brandet aldrig går på kompromis med.

Relateret Artikler

Hvid Hugo Boss t shirt: Derfor bør du gå med det klassiske valg 

Hvid Hugo Boss t shirt: Derfor bør du gå med det klassiske valg 

En hvid t-shirt er et must-have i enhver garderobe, og især hvis man er på udkig efter en kendt og populær t-shirt fra et af de største modehuse i verden. Derfor vil jeg i dette blogindlæg fortælle dig alt om, hvordan du kan få fingrene i den helt rigtige hvide Hugo...

Sorte sandaler: det ultimative stilfulde og alsidige fodtøj

Sorte sandaler: det ultimative stilfulde og alsidige fodtøj

Der findes ikke noget mere alsidigt fodtøj end et par sandaler. Sandaler i sort farve kan nemt matches med enhver farve tøj og kan bruges til næsten alle lejligheder. Fra en aften på byen til en tur på stranden kan du regne med sandaler for at få dig til at føle sig...

Jakkesæt: Den ultimative gentlemen’s stil

Jakkesæt: Den ultimative gentlemen’s stil

Mange mænd er i tvivl om, hvordan de bør klæde sig til diverse begivenheder, men en ting, der altid vil imponere, er et passende jakkesæt. Et jakkesæt er ikke blot en påklædningsgenstand, det er et symbol på stil og elegance, og det giver folk et indtryk af, hvem du...