Sådan navigerer du rundt i de mange vinkøleskabe på markedet

Er du også bare helt vild med vin? Er du derfor på udkig efter det helt perfekte vinkøleskab, hvori du kan opbevare alt din lækre vin? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om netop vinkøleskabe, så du kan være sikker på at få valgt det helt rette af slagsen til dit hjem. I denne lille guide til vinkøleskabe får du således svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omkring netop vinkøleskabe. Ønsker du dog allerede at udforske de mange vinkøleskabe på markedet? Så kan du gøre det lige her, hvor du kan gå på opdagelse i det store udvalg af vinkøleskabe.

Vinkøleskabe – skal jeg vælge ét med 1 eller 2 temperaturzoner?

Er du på udkig efter et vinkøleskab, hvori du kan lagre og modne din vin i længere tid af gangen? Så kan du med fordel vælge et vinkøleskab med én enkelt temperaturzone. Et sådan vinkøleskab vil nemlig både kunne holde på og udvikle din vin på bedst mulig vis, idet den bliver lagret ved en fast og stabil temperatur på 12-14 grader celsius. Det gælder desuden uanset, om du ønsker at lagre rødvin, hvidvin, rosé, mousserende vin eller dessertvin.

Kigger du dog ikke på vinkøleskabe, fordi du ønsker at langtidsopbevare? Ønsker du derimod blot altid at have din vin serveringsklar ved den helt rette temperatur? Så kan du med stor fordel gå på opdagelse i det store udvalg af vinkøleskabe med 2 kølezoner. Disse vinkøleskabe giver dig nemlig mulighed for at holde de forskellige typer af vin klar ved forskellige temperaturer. Rødvin skal for eksempel serveres ved 14-16 grader celsius, mens hvidvin, rosé, bobler og sågar øl skal serveres ved 6-8 grader celsius.

Vinkøleskabe kommer i mange forskellige størrelser

En af de ting, du skal overveje, når du skal ud og finde det helt perfekte vinkøleskab, er køleskabets størrelse. I denne forbindelse skal du ligeledes overveje, hvor du helt præcis ønsker, at dit vinkøleskab skal stå – dette har nemlig en stor betydning for, hvilket vinkøleskab du bør vælge. Der findes nemlig vinkøleskabe, der passer perfekt ind under en bordplade i køkkenet samtidig med, at der også findes noget større og fritstående vinkøleskabe, der kan stå overalt.