Sådan bruger du tid mindre online

16. maj 2022

Vi lever i en verden, hvor vi konstant er online. Vi er online når vi bruger de sociale medier, når vi søger på internettet eller får en notifikation. Det kan være svært at være mindre online især hvis man fx arbejder online eller studere med sin computer.

Tips til dig der bruger tid foran skærmen

Hvis du bruger en masse tid på din computer, kan det godt gøre lidt ondt i øjnene, i nakken og andet. Derfor kan det være vigtigt at mindske tiden online.

Man kan starte med en hobby. Der er mange udvalg af hobbier alt fra at surfe, strikke, male, læse og meget mere hvor brugen af en computer eller mobil ikke er nødvendigt. Generelt kan man også bruge mere tid på dem, man holder af og mindre online. Man får også skabt en masse gode minder sammen.

Hvis det er nødvendigt fx bruge en computer eller mobil, når man studerer eller arbejder, kan man fx gøre brug af blue light briller, som kan hjælpe ens øjne, når man sidder foran skærmen i flere timer. Man kan også lige få en ven eller familiemedlem til at give massage efter en lang dag foran computeren.

Efter man har færdiggjort, det man skulle foran skærmen kunne man eventuelt vælge at slukke for internettet eller lukke ned for sin computer og mobil og foretage sig andet.

Oplev verdenen offline

Det kan være super hyggeligt at være online, at se en masse god Netflix shows eller spille spil, men det er også vigtigt at huske på at være i den rigtige verden.

I den rigtige verden kan vi ses med vores venner og familie, have nogle gode dialoger sammen og styrke vores forhold til hinanden.

Mennesker er sociale væsener og derfor er venskaber og familie super vigtigt for os og vores helbred.

Relateret Artikler

Giv dit barn det bedste efterskoleophold

Giv dit barn det bedste efterskoleophold

At sende dit barn på efterskole er en betydningsfuld beslutning for både forældre og børn. Det er en mulighed for personlig udvikling, faglig udfordring og ikke mindst en chance for at skabe livslange minder og venskaber. I denne guide kan du få mere at vide om,...

WebshopListen.dk: Din Vej til Online Shopping Excellence

WebshopListen.dk: Din Vej til Online Shopping Excellence

I en verden, der bliver stadigt mere digitaliseret, har online shopping for længst fundet sit fodspor i vores daglige liv. Med en overflod af webshops og produkter til rådighed på internettet kan det dog nogle gange være en udfordring at finde de bedste tilbud og mest...

En guide til vellykkede arrangementer

En guide til vellykkede arrangementer

Planlægning af vellykkede begivenheder kræver omfattende planlægning, koordinering og ekspertise. Her kommer eventbureauer ind i billedet – de specialiserer sig i at levere professionel hjælp til at arrangere begivenheder, lige fra virksomhedskonferencer til private...