Sådan bruger du tid mindre online

16. maj 2022

Vi lever i en verden, hvor vi konstant er online. Vi er online når vi bruger de sociale medier, når vi søger på internettet eller får en notifikation. Det kan være svært at være mindre online især hvis man fx arbejder online eller studere med sin computer.

Tips til dig der bruger tid foran skærmen

Hvis du bruger en masse tid på din computer, kan det godt gøre lidt ondt i øjnene, i nakken og andet. Derfor kan det være vigtigt at mindske tiden online.

Man kan starte med en hobby. Der er mange udvalg af hobbier alt fra at surfe, strikke, male, læse og meget mere hvor brugen af en computer eller mobil ikke er nødvendigt. Generelt kan man også bruge mere tid på dem, man holder af og mindre online. Man får også skabt en masse gode minder sammen.

Hvis det er nødvendigt fx bruge en computer eller mobil, når man studerer eller arbejder, kan man fx gøre brug af blue light briller, som kan hjælpe ens øjne, når man sidder foran skærmen i flere timer. Man kan også lige få en ven eller familiemedlem til at give massage efter en lang dag foran computeren.

Efter man har færdiggjort, det man skulle foran skærmen kunne man eventuelt vælge at slukke for internettet eller lukke ned for sin computer og mobil og foretage sig andet.

Oplev verdenen offline

Det kan være super hyggeligt at være online, at se en masse god Netflix shows eller spille spil, men det er også vigtigt at huske på at være i den rigtige verden.

I den rigtige verden kan vi ses med vores venner og familie, have nogle gode dialoger sammen og styrke vores forhold til hinanden.

Mennesker er sociale væsener og derfor er venskaber og familie super vigtigt for os og vores helbred.

Relateret Artikler

Med rauna garn sikre du dig garn med en vis blødhed og holdbarhed

Med rauna garn sikre du dig garn med en vis blødhed og holdbarhed

Rauna garn er en type garn, der er populært på grund af sin blødhed og holdbarhed. Det bruges ofte til babytæpper og andre ting, der skal være bløde og skånsomme mod huden. Rauna garn er også populært for sin modstandsdygtighed over for pilling, hvilket gør det til et...

Få forskellige typer paprika hos HEDEBOGAARD A/S

Få forskellige typer paprika hos HEDEBOGAARD A/S

HEDEBOGAARD A/S hjælper dig og din madlavning godt på vej! Hos www.hedebogaard.dk har man mere end 20 års erfaring med leverance af krydderier til danskere med smag for lækker mad. Nogle gange kræver det nemlig bare en lille knivspids smag for at gøre din hverdag en...

Få den bedste løbetur med on running sko

Få den bedste løbetur med on running sko

Løbesko er et must-have for enhver løber. De giver dæmpning og støtte, så du kan gå hele vejen. Men med så mange forskellige typer og mærker på markedet kan det være svært at vide, hvilket par der er det rigtige for dig. Her er en guide til at hjælpe dig med at vælge...