Sådan bruger du tid mindre online

16. maj 2022

Vi lever i en verden, hvor vi konstant er online. Vi er online når vi bruger de sociale medier, når vi søger på internettet eller får en notifikation. Det kan være svært at være mindre online især hvis man fx arbejder online eller studere med sin computer.

Tips til dig der bruger tid foran skærmen

Hvis du bruger en masse tid på din computer, kan det godt gøre lidt ondt i øjnene, i nakken og andet. Derfor kan det være vigtigt at mindske tiden online.

Man kan starte med en hobby. Der er mange udvalg af hobbier alt fra at surfe, strikke, male, læse og meget mere hvor brugen af en computer eller mobil ikke er nødvendigt. Generelt kan man også bruge mere tid på dem, man holder af og mindre online. Man får også skabt en masse gode minder sammen.

Hvis det er nødvendigt fx bruge en computer eller mobil, når man studerer eller arbejder, kan man fx gøre brug af blue light briller, som kan hjælpe ens øjne, når man sidder foran skærmen i flere timer. Man kan også lige få en ven eller familiemedlem til at give massage efter en lang dag foran computeren.

Efter man har færdiggjort, det man skulle foran skærmen kunne man eventuelt vælge at slukke for internettet eller lukke ned for sin computer og mobil og foretage sig andet.

Oplev verdenen offline

Det kan være super hyggeligt at være online, at se en masse god Netflix shows eller spille spil, men det er også vigtigt at huske på at være i den rigtige verden.

I den rigtige verden kan vi ses med vores venner og familie, have nogle gode dialoger sammen og styrke vores forhold til hinanden.

Mennesker er sociale væsener og derfor er venskaber og familie super vigtigt for os og vores helbred.

Relateret Artikler

En oplevelse for livet

En oplevelse for livet

I de sidste to år har det været svært at rejse rundt, da Covid-19 har sat en stopper for det. Men rejse er at leve, og derfor længes mange også efter at tage afsted igen, så de kan få en stor oplevelse. Der er mange flotte og fine steder i verden, og det kan godt være...

Smukkeste ørekæder der kan fuldende dit look

Smukkeste ørekæder der kan fuldende dit look

Gå på opdagelse og find de fineste pyntede ørekæder, der kan blive din nye favorit smykke, og prikken over i’et til dine outfits. Smykker kan for mange kvinder, være noget af det vigtigste for en kvinde at bære, og for mange kan det være uundgåeligt ikke at bære...

Tips til dig med forstoppelse

Tips til dig med forstoppelse

Forstoppelse er svært at undgå hele livet. Det er noget, som man kan opleve mindst én gang i livet. Det er selvfølgelig ikke altid det største problem, men det kan være meget generende, når det forekommer. Hvis du således sidder med forstoppelse, og har brug for...