Sådan får du mere glæde ind i din dagligdag

24. september 2021

Oplever du hverdagen ud fra triste, grå øjne, og synes du ikke, du kan finde glæde i det, der førhen gjorde dig glad? Så er det vigtigt, du gør en aktiv indsats for at vende dette mønster, så du kan blive glad igen. I det følgende får du en række gode tips til, hvordan du kan blive mere glad og positiv.

Skriv i en dagbog

Dagbogen er blevet rigtig populær igen som følge af bullet journal-bølgen. Det er helt op til dig, hvad du ønsker at fylde dagbogen med, men her er et par idéer, du kan lade dig inspirere af:

  • Fortæl, hvordan din dag har været – på godt og ondt.

  • Skriv et par ting ned, som du er taknemmelig for.

  • Svar på spørgsmål omkring dine drømme, hvor du ser dig selv om 10 år eller lignende.

Der er absolut ingen regler for, hvad du kan skrive i din dagbog. Det vigtigste er, at du bruger dagbogen som et middel til at få renset ud i hovedet, og til at få dine tanker ned på papir.

Snak med en psykolog

Nogle gange er dagbogsskribleri bare ikke nok. Bor du i København eller omegn, så find en psykolog i København, der kan hjælpe dig med at komme igennem de svære følelser eller kriser i dit liv. Det kan være rart at tale med en, der rent faktisk forstår dig – tilmed i trygge rammer.

Motion kan bringe glæden tilbage

Når du dyrker motion, frigives der et lykkehormon i din hjerne, kaldet endorfiner. Når disse stoffer frigives, kan du opnå en form for euforisk sindsstilstand. Lige netop af den årsag, er motion en vigtig kilde til glæde i hverdagen, og bevægelse er samtidig sundt for din krop. Du skal blot finde den motionstype, du kan lide og sætte i gang.

Relateret Artikler

En oplevelse for livet

En oplevelse for livet

I de sidste to år har det været svært at rejse rundt, da Covid-19 har sat en stopper for det. Men rejse er at leve, og derfor længes mange også efter at tage afsted igen, så de kan få en stor oplevelse. Der er mange flotte og fine steder i verden, og det kan godt være...

Smukkeste ørekæder der kan fuldende dit look

Smukkeste ørekæder der kan fuldende dit look

Gå på opdagelse og find de fineste pyntede ørekæder, der kan blive din nye favorit smykke, og prikken over i’et til dine outfits. Smykker kan for mange kvinder, være noget af det vigtigste for en kvinde at bære, og for mange kan det være uundgåeligt ikke at bære...

Tips til dig med forstoppelse

Tips til dig med forstoppelse

Forstoppelse er svært at undgå hele livet. Det er noget, som man kan opleve mindst én gang i livet. Det er selvfølgelig ikke altid det største problem, men det kan være meget generende, når det forekommer. Hvis du således sidder med forstoppelse, og har brug for...