Sådan får du mere glæde ind i din dagligdag

24. september 2021

Oplever du hverdagen ud fra triste, grå øjne, og synes du ikke, du kan finde glæde i det, der førhen gjorde dig glad? Så er det vigtigt, du gør en aktiv indsats for at vende dette mønster, så du kan blive glad igen. I det følgende får du en række gode tips til, hvordan du kan blive mere glad og positiv.

Skriv i en dagbog

Dagbogen er blevet rigtig populær igen som følge af bullet journal-bølgen. Det er helt op til dig, hvad du ønsker at fylde dagbogen med, men her er et par idéer, du kan lade dig inspirere af:

  • Fortæl, hvordan din dag har været – på godt og ondt.

  • Skriv et par ting ned, som du er taknemmelig for.

  • Svar på spørgsmål omkring dine drømme, hvor du ser dig selv om 10 år eller lignende.

Der er absolut ingen regler for, hvad du kan skrive i din dagbog. Det vigtigste er, at du bruger dagbogen som et middel til at få renset ud i hovedet, og til at få dine tanker ned på papir.

Snak med en psykolog

Nogle gange er dagbogsskribleri bare ikke nok. Bor du i København eller omegn, så find en psykolog i København, der kan hjælpe dig med at komme igennem de svære følelser eller kriser i dit liv. Det kan være rart at tale med en, der rent faktisk forstår dig – tilmed i trygge rammer.

Motion kan bringe glæden tilbage

Når du dyrker motion, frigives der et lykkehormon i din hjerne, kaldet endorfiner. Når disse stoffer frigives, kan du opnå en form for euforisk sindsstilstand. Lige netop af den årsag, er motion en vigtig kilde til glæde i hverdagen, og bevægelse er samtidig sundt for din krop. Du skal blot finde den motionstype, du kan lide og sætte i gang.

Relateret Artikler

Giv dit barn det bedste efterskoleophold

Giv dit barn det bedste efterskoleophold

At sende dit barn på efterskole er en betydningsfuld beslutning for både forældre og børn. Det er en mulighed for personlig udvikling, faglig udfordring og ikke mindst en chance for at skabe livslange minder og venskaber. I denne guide kan du få mere at vide om,...

WebshopListen.dk: Din Vej til Online Shopping Excellence

WebshopListen.dk: Din Vej til Online Shopping Excellence

I en verden, der bliver stadigt mere digitaliseret, har online shopping for længst fundet sit fodspor i vores daglige liv. Med en overflod af webshops og produkter til rådighed på internettet kan det dog nogle gange være en udfordring at finde de bedste tilbud og mest...

En guide til vellykkede arrangementer

En guide til vellykkede arrangementer

Planlægning af vellykkede begivenheder kræver omfattende planlægning, koordinering og ekspertise. Her kommer eventbureauer ind i billedet – de specialiserer sig i at levere professionel hjælp til at arrangere begivenheder, lige fra virksomhedskonferencer til private...