Sådan får du mere glæde ind i din dagligdag

24. september 2021

Oplever du hverdagen ud fra triste, grå øjne, og synes du ikke, du kan finde glæde i det, der førhen gjorde dig glad? Så er det vigtigt, du gør en aktiv indsats for at vende dette mønster, så du kan blive glad igen. I det følgende får du en række gode tips til, hvordan du kan blive mere glad og positiv.

Skriv i en dagbog

Dagbogen er blevet rigtig populær igen som følge af bullet journal-bølgen. Det er helt op til dig, hvad du ønsker at fylde dagbogen med, men her er et par idéer, du kan lade dig inspirere af:

  • Fortæl, hvordan din dag har været – på godt og ondt.

  • Skriv et par ting ned, som du er taknemmelig for.

  • Svar på spørgsmål omkring dine drømme, hvor du ser dig selv om 10 år eller lignende.

Der er absolut ingen regler for, hvad du kan skrive i din dagbog. Det vigtigste er, at du bruger dagbogen som et middel til at få renset ud i hovedet, og til at få dine tanker ned på papir.

Snak med en psykolog

Nogle gange er dagbogsskribleri bare ikke nok. Bor du i København eller omegn, så find en psykolog i København, der kan hjælpe dig med at komme igennem de svære følelser eller kriser i dit liv. Det kan være rart at tale med en, der rent faktisk forstår dig – tilmed i trygge rammer.

Motion kan bringe glæden tilbage

Når du dyrker motion, frigives der et lykkehormon i din hjerne, kaldet endorfiner. Når disse stoffer frigives, kan du opnå en form for euforisk sindsstilstand. Lige netop af den årsag, er motion en vigtig kilde til glæde i hverdagen, og bevægelse er samtidig sundt for din krop. Du skal blot finde den motionstype, du kan lide og sætte i gang.

Relateret Artikler

Få forskellige typer paprika hos HEDEBOGAARD A/S

Få forskellige typer paprika hos HEDEBOGAARD A/S

HEDEBOGAARD A/S hjælper dig og din madlavning godt på vej! Hos www.hedebogaard.dk har man mere end 20 års erfaring med leverance af krydderier til danskere med smag for lækker mad. Nogle gange kræver det nemlig bare en lille knivspids smag for at gøre din hverdag en...

Få den bedste løbetur med on running sko

Få den bedste løbetur med on running sko

Løbesko er et must-have for enhver løber. De giver dæmpning og støtte, så du kan gå hele vejen. Men med så mange forskellige typer og mærker på markedet kan det være svært at vide, hvilket par der er det rigtige for dig. Her er en guide til at hjælpe dig med at vælge...

Få en førstklasses toilettaske med Cimi

Få en førstklasses toilettaske med Cimi

Leder du efter en cimi-taske, der er både stilfuld og funktionel? Så skal du ikke lede længere end til en cimi toilettaske! Denne taske er perfekt til at have alle dine vigtigste ting med, og den har endda et indbygget spejl, så du kan rette op på din makeup, når du...