Sådan får du mere glæde ind i din dagligdag

24. september 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Oplever du hverdagen ud fra triste, grå øjne, og synes du ikke, du kan finde glæde i det, der førhen gjorde dig glad? Så er det vigtigt, du gør en aktiv indsats for at vende dette mønster, så du kan blive glad igen. I det følgende får du en række gode tips til, hvordan du kan blive mere glad og positiv.

Skriv i en dagbog

Dagbogen er blevet rigtig populær igen som følge af bullet journal-bølgen. Det er helt op til dig, hvad du ønsker at fylde dagbogen med, men her er et par idéer, du kan lade dig inspirere af:

  • Fortæl, hvordan din dag har været – på godt og ondt.

  • Skriv et par ting ned, som du er taknemmelig for.

  • Svar på spørgsmål omkring dine drømme, hvor du ser dig selv om 10 år eller lignende.

Der er absolut ingen regler for, hvad du kan skrive i din dagbog. Det vigtigste er, at du bruger dagbogen som et middel til at få renset ud i hovedet, og til at få dine tanker ned på papir.

Snak med en psykolog

Nogle gange er dagbogsskribleri bare ikke nok. Bor du i København eller omegn, så find en psykolog i København, der kan hjælpe dig med at komme igennem de svære følelser eller kriser i dit liv. Det kan være rart at tale med en, der rent faktisk forstår dig – tilmed i trygge rammer.

Motion kan bringe glæden tilbage

Når du dyrker motion, frigives der et lykkehormon i din hjerne, kaldet endorfiner. Når disse stoffer frigives, kan du opnå en form for euforisk sindsstilstand. Lige netop af den årsag, er motion en vigtig kilde til glæde i hverdagen, og bevægelse er samtidig sundt for din krop. Du skal blot finde den motionstype, du kan lide og sætte i gang.

Relateret Artikler

Sådan passer du på din hud om vinteren

Sådan passer du på din hud om vinteren

Det er altid vigtigt at passe på sin hud. I vintermånederne, som snart står for døren, kan den godt være udsat og følsom for det omskiftelige, skandinaviske vejr med lavere temperaturer. Nogle får af den grund tør vinterhud på både krop og i ansigt. Er det noget, du...

Fejr rund fødselsdag eller andet på utraditionel vis

Fejr rund fødselsdag eller andet på utraditionel vis

Er der en rund fødselsdag om hjørnet, er I garanteret allerede i færd med planlægningen af, hvordan fejringen af denne skal forløbe. Skal den foregår hjemme til en middag, eller skal der inviteres på udflugt af en art? Der er utallige muligheder, men her vil I få et...

Sådan kan du skabe ro i din hverdag

Sådan kan du skabe ro i din hverdag

Når hverdagens travlhed, familiehverdag og vasketøjsbunker sætter ind, kan det være svært at sætte tid af til at stoppe op og finde noget ro i sig selv. Slip spændingerne, og giv dig selv energi og glæde ved at mærke din krop og rydde op i dit hoved. Er der en...