Sådan kan du give børnene oplevelser i ferien

Ferie er for mange lig med gode og uforglemmelige oplevelser med familie, venner eller lignende. Det er gældende for alle aldersgrupper, og det er især et must for børnene. Her er ferien et godt afbræk fra en hverdag med skole, fritidsordning, lektier, fritidsaktiviteter og lignende, og det kan der godt være behov for. Selvom det i hverdagen er sjovt, udfordrende og spændende, er det også sundt at komme til at lave noget andet og eventuelt møde nye mennesker i ferier. Her kan uforglemmelige oplevelser i høj grad give fornyet energi og erfaringer med, som kan bruges af børnene, når hverdagen vender tilbage.

Ferie camp skaber gode oplevelser og kan give rigtig gode venner

Eksempelvis kan en ferie camp være med til at give børnene nye venner og oplevelser for livet. Ferie camps kan bestå af mange forskellige ting, som kan tage udgangspunkt i barnets interesser. Der er ikke meget bedre for børn end at få lov at dyrke det, de elsker, uanset om det er en længere camp eller blot en camp, der spænder sig over en enkelt dag. En camp kan tage udgangspunkt i:

  • Sport

  • Skolefag såsom engelsk, matematik og dansk

  • Kombination af sprog og sport

  • Workshops

  • Og meget andet

Skolefagene kan måske virke kedelige, men på en camp med andre feriebørn og med kreative ansvarlige for kurser, vil det ikke føles som skole, og der vil være andre indlæringsmåder, som er sjove, spændende og udfordrende. Se mere på www.dincamp.dk.

Forlystelsesparker er ofte et sikkert hit

En familietur i forlystelsesparker er sjældent noget, der går i glemmebogen, hvorfor det også kan være en fordel at sætte tid af til dette i forbindelse med en ferie. Det kan være sjovt for børnene såvel som for den øvrige del af familien, hvilket kan være med til at samle jer om dagens sjove episoder.