Sådan kan du skabe ro i din hverdag

1. oktober 2021

Når hverdagens travlhed, familiehverdag og vasketøjsbunker sætter ind, kan det være svært at sætte tid af til at stoppe op og finde noget ro i sig selv. Slip spændingerne, og giv dig selv energi og glæde ved at mærke din krop og rydde op i dit hoved.

Er der en lotusblomst gemt i dig?

Yoga er meget populært – og der kan være en masse fordele at hente for dig, som drømmer om at finde sig selv og få mere overskud.

Samtidig med at du tager dybe vejrtrækninger og finder ro, kan yoga være med til at styrke din krops balanceevne og gøre din krop smidigere. Nogle kan måske også have gavn af at supplere kroppens smidighed med fx gurkemeje kosttilskud.

Mindfulness

Sæt tid af til at finde dig selv. Det kan du bl.a. gøre ved mindfulness, hvor du mærker din krop. For nogle kan det virke meget unaturligt. For andre er det en ren sanseoplevelse at ligge og nærmest scanne sin krop. Men det kan være med til at gøre dig mere bevidst om dig selv. Mærk efter med dig selv, hvor der er spændinger.

Der findes mange afslappende videoer online, hvor du kan følge med stemmen, der guider dig. Det kan være en god idé at gøre det, inden du lægger dig til at sove, så du er helt afslappet og klar til en god nats søvn.

Gå en tur ud i naturen

For nogle kan det være en god idé at tage ud i naturen og bare være sig selv, mens man nyder synet af de smukke omgivelser. Der er mange smukke steder, hvor du kan indånde den friske vind og være i nuet. Slip de frustrerende tanker fra arbejdsdagen, og læg i stedet mærke til dig selv.

Tag roen med ind i din hverdag.

Relateret Artikler

En oplevelse for livet

En oplevelse for livet

I de sidste to år har det været svært at rejse rundt, da Covid-19 har sat en stopper for det. Men rejse er at leve, og derfor længes mange også efter at tage afsted igen, så de kan få en stor oplevelse. Der er mange flotte og fine steder i verden, og det kan godt være...

Smukkeste ørekæder der kan fuldende dit look

Smukkeste ørekæder der kan fuldende dit look

Gå på opdagelse og find de fineste pyntede ørekæder, der kan blive din nye favorit smykke, og prikken over i’et til dine outfits. Smykker kan for mange kvinder, være noget af det vigtigste for en kvinde at bære, og for mange kan det være uundgåeligt ikke at bære...

Tips til dig med forstoppelse

Tips til dig med forstoppelse

Forstoppelse er svært at undgå hele livet. Det er noget, som man kan opleve mindst én gang i livet. Det er selvfølgelig ikke altid det største problem, men det kan være meget generende, når det forekommer. Hvis du således sidder med forstoppelse, og har brug for...