Sådan kan du skabe ro i din hverdag

1. oktober 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Når hverdagens travlhed, familiehverdag og vasketøjsbunker sætter ind, kan det være svært at sætte tid af til at stoppe op og finde noget ro i sig selv. Slip spændingerne, og giv dig selv energi og glæde ved at mærke din krop og rydde op i dit hoved.

Er der en lotusblomst gemt i dig?

Yoga er meget populært – og der kan være en masse fordele at hente for dig, som drømmer om at finde sig selv og få mere overskud.

Samtidig med at du tager dybe vejrtrækninger og finder ro, kan yoga være med til at styrke din krops balanceevne og gøre din krop smidigere. Nogle kan måske også have gavn af at supplere kroppens smidighed med fx gurkemeje kosttilskud.

Mindfulness

Sæt tid af til at finde dig selv. Det kan du bl.a. gøre ved mindfulness, hvor du mærker din krop. For nogle kan det virke meget unaturligt. For andre er det en ren sanseoplevelse at ligge og nærmest scanne sin krop. Men det kan være med til at gøre dig mere bevidst om dig selv. Mærk efter med dig selv, hvor der er spændinger.

Der findes mange afslappende videoer online, hvor du kan følge med stemmen, der guider dig. Det kan være en god idé at gøre det, inden du lægger dig til at sove, så du er helt afslappet og klar til en god nats søvn.

Gå en tur ud i naturen

For nogle kan det være en god idé at tage ud i naturen og bare være sig selv, mens man nyder synet af de smukke omgivelser. Der er mange smukke steder, hvor du kan indånde den friske vind og være i nuet. Slip de frustrerende tanker fra arbejdsdagen, og læg i stedet mærke til dig selv.

Tag roen med ind i din hverdag.

Relateret Artikler

Sådan passer du på din hud om vinteren

Sådan passer du på din hud om vinteren

Det er altid vigtigt at passe på sin hud. I vintermånederne, som snart står for døren, kan den godt være udsat og følsom for det omskiftelige, skandinaviske vejr med lavere temperaturer. Nogle får af den grund tør vinterhud på både krop og i ansigt. Er det noget, du...

Fejr rund fødselsdag eller andet på utraditionel vis

Fejr rund fødselsdag eller andet på utraditionel vis

Er der en rund fødselsdag om hjørnet, er I garanteret allerede i færd med planlægningen af, hvordan fejringen af denne skal forløbe. Skal den foregår hjemme til en middag, eller skal der inviteres på udflugt af en art? Der er utallige muligheder, men her vil I få et...

Skal du snart holde en stor fest?

Skal du snart holde en stor fest?

Det er altid stressende, når man skal til at holde fest, men det kan være endnu mere overvældende, hvis det er en fest, hvor der kommer rigtig mange gæster. Hvis du gerne vil sørge for, at alle dine gæster har det godt, og at det hele går, som det bør, vil du blive...