Sådan kan du skabe ro i din hverdag

1. oktober 2021

Når hverdagens travlhed, familiehverdag og vasketøjsbunker sætter ind, kan det være svært at sætte tid af til at stoppe op og finde noget ro i sig selv. Slip spændingerne, og giv dig selv energi og glæde ved at mærke din krop og rydde op i dit hoved.

Er der en lotusblomst gemt i dig?

Yoga er meget populært – og der kan være en masse fordele at hente for dig, som drømmer om at finde sig selv og få mere overskud.

Samtidig med at du tager dybe vejrtrækninger og finder ro, kan yoga være med til at styrke din krops balanceevne og gøre din krop smidigere. Nogle kan måske også have gavn af at supplere kroppens smidighed med fx gurkemeje kosttilskud.

Mindfulness

Sæt tid af til at finde dig selv. Det kan du bl.a. gøre ved mindfulness, hvor du mærker din krop. For nogle kan det virke meget unaturligt. For andre er det en ren sanseoplevelse at ligge og nærmest scanne sin krop. Men det kan være med til at gøre dig mere bevidst om dig selv. Mærk efter med dig selv, hvor der er spændinger.

Der findes mange afslappende videoer online, hvor du kan følge med stemmen, der guider dig. Det kan være en god idé at gøre det, inden du lægger dig til at sove, så du er helt afslappet og klar til en god nats søvn.

Gå en tur ud i naturen

For nogle kan det være en god idé at tage ud i naturen og bare være sig selv, mens man nyder synet af de smukke omgivelser. Der er mange smukke steder, hvor du kan indånde den friske vind og være i nuet. Slip de frustrerende tanker fra arbejdsdagen, og læg i stedet mærke til dig selv.

Tag roen med ind i din hverdag.

Relateret Artikler

Få forskellige typer paprika hos HEDEBOGAARD A/S

Få forskellige typer paprika hos HEDEBOGAARD A/S

HEDEBOGAARD A/S hjælper dig og din madlavning godt på vej! Hos www.hedebogaard.dk har man mere end 20 års erfaring med leverance af krydderier til danskere med smag for lækker mad. Nogle gange kræver det nemlig bare en lille knivspids smag for at gøre din hverdag en...

Få den bedste løbetur med on running sko

Få den bedste løbetur med on running sko

Løbesko er et must-have for enhver løber. De giver dæmpning og støtte, så du kan gå hele vejen. Men med så mange forskellige typer og mærker på markedet kan det være svært at vide, hvilket par der er det rigtige for dig. Her er en guide til at hjælpe dig med at vælge...

Få en førstklasses toilettaske med Cimi

Få en førstklasses toilettaske med Cimi

Leder du efter en cimi-taske, der er både stilfuld og funktionel? Så skal du ikke lede længere end til en cimi toilettaske! Denne taske er perfekt til at have alle dine vigtigste ting med, og den har endda et indbygget spejl, så du kan rette op på din makeup, når du...