Sådan passer du på din hud om vinteren

Det er altid vigtigt at passe på sin hud. I vintermånederne, som snart står for døren, kan den godt være udsat og følsom for det omskiftelige, skandinaviske vejr med lavere temperaturer. Nogle får af den grund tør vinterhud på både krop og i ansigt. Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så er du ikke alene. Derfor kan du læse med her, hvor du får en guide til, hvordan du passer godt på den.

Plejeprodukter er must-haves

En god hudplejerutine med fugt- og næringsgivende produkter, som passer til årstiden, kan være det, der gør tricket for dig. Der findes et stort udvalg af plejeprodukter til alt fra tørre hænder til sprukne læber, der hjælper med at vedligeholde hudens balance.

Forkæl dig selv med produkter som fx gode dag- og natcremer, ansigtsmasker, læbepomade, solcreme osv. Du kan med fordel finde ud af, hvilken slags hud du har. Så kan du mere målrettet gå efter produkter, som passer til din hudtype.

Solen kan stadig være stærk, selvom det er overskyet og køligt. Det kan være godt at smøre sig ind i solcreme. Husk den også, når du skal pakke tasken til skituren. Du finder et udvalg af solcreme her.

Pak dig godt ind

Ikke bare for varmens skyld, men også for din huds glød. Et par fine handsker, et halstørklæde og en hue kan være med til at beskytte udsatte områder for den bidende blæst. Har du ikke i forvejen investereret i disse beklædningsgenstande, kan du gøre det nu. Der findes mange fine varianter, så du er helt sikker på at finde noget, der passer til din smag og tidens tendenser. Det vil du helt sikkert takke dig selv for.

Tag dig godt af dig selv og din hud, så du er klar til at gå vinteren i møde.