SeniorSalg.dk forhandler kørestole og tilbehør

Hvis du leder efter en prisvenlig kørestol, så er SeniorSalg.dk den perfekte forhandler til dig. De har nemlig både kørestole og tilbehør til kørestole til markedets bedste priser. Folkene bag www.seniorsalg.dk har som vision at tilbyde støtteprodukter til alle ældre, gangbesværede og pensionister. Altså er billige kørestole, rollatorer og indkøbstrolleys altid at finde på deres hjemmeside.

SeniorSalg.dk har masser af forskellige kørestole

Hos SeniorSalg.dk har de kørestole til alle behov. Du kan for eksempel vælge en billig og pålidelig kørestol, som er nem at køre i og kan foldes sammen. På den måde kan du altid komme omkring – uanset om du skal besøge naboen, eller om du skal på en længere tur som en udenlandsferie. Du kan også finde en superlet kørestol på www.seniorsalg.dk. Sådanne kørestole vejer i omegnen af 10 kilo. Både fodstøtterne og hjulene kan nemt afkobles ved at trykke på en knap. Altså er denne model perfekt til at tage med på ferien. Samtidig er den enormt komfortabel, for sædet er polstret og fodstøtten kan indstilles efter behov. Der er bremser både til kørestolsbrugeren og en eventuel hjælper, så selv stejle bakker ikke er noget problem.

Endelig kan du få en kombineret kørestol-og-rollator. På den måde har du frit valg mellem at skubbe bagpå, og stadig få stabilitet og støtte, og køre i stolen, hvis du trænger til at hvile benene. Du kan få en model, som har behagelige håndtag og bløde gummihjul med tromlebremser, der bruges via et håndtag. Alle kørestole fra SeniorSalg.dk er i høj kvalitet og prisvenlige, så forhandleren er oplagt for alle ældre.

Smart tilbehør til kørestole gør hverdagen nem

Hos SeniorSalg.dk har de også masser af smart tilbehør til kørestole. Med kørestole kan dilemmaet være, om man kan finde fri passage, hvor man skal hen. Til at løse disse opgaver er der masser af ramper i udvalget af tilbehør til kørestole. Der er foldbare ramper i to dele, brede aluminium ramper og mindre ramper i gummi, så du kan komme over ethvert dørtrin.

Til opbevaring af personlige ejendele, indkøbsvarer og lignende har de også kørestolstilbehør. Overvej et simpelt net til kørestolen, en taske i kraftigt canvasstof eller en montérbar holder til stokken. Der er også tilbehør til kørestolen, som gør turen mere behagelig. Prøv et regnslag til dage med dårligt vejr, en justerbar benstøtte og en pude med behageligt betræk og formfast skumgummi. Har du spørgsmål til tilbehøret til kørestole hos SeniorSalg.dk, må du endelig kontakte dem. Eksperterne kan hurtigt rådgive dig.