Skab et bedre bymiljø med møbler

Møbler til byrum kan ændre udtrykket i udendørsmiljøet. Med bænke, stole og borde kan du gøre det belejligt for forbigående at have et sted at sidde, samles med venner og tage en pause fra hverdagens stress og jag.

Out-sider laver møbler til byrum i højeste kvalitet og i smukke designs. Alle møblerne er lavet i kvalitetsmaterialer som for eksempel højtrykslaminat og polyethylen, som ser moderne ud og holder i mange år.

Afslapning i robuste stole

Hvis du gerne vil udstyre det offentlige rum med simple siddepladser til en eller to personer, så kan du vælge en robust udendørsstol fra Out-sider. Alle Out-siders stole kan stå alene eller sammensættes med en bænk eller borde, som matcher i størrelsen. Du kan også vælge at købe plinter, hvis du har brug for flere siddepladser.

Indret med Outsiders møbler til byrum

Hos Out-sider har du mulighed for at indrette dit byrum med deres smarte ViZU tool. Dette redskab gør det muligt for dig at eksperimentere med forskellige møbler til byrum i et program, hvor du kan se, hvordan det færdige resultat kommer til at se bedste ud. Du kan lege rundt med forskellige modeller, farver og størrelser for at se, hvad der passer, før du køber dine møbler.

Køb udendørsmøbler til skoler

Out-sider designer møbler til byrum til alle formål. Deres møbler til byrum er også oplagte at bruge til virksomheder eller offentlige institutioner som for eksempel skoler.

Børn værdsætter, at de har et sted at sidde med madpakken udenfor i frikvarteret. Det er også vigtigt, at der står en bænk ved siden af fodboldbanen, så man kan tage et hvil mellem kampene.

Udendørs møbler til skoler øger børnenes trivsel og giver dem større lyst til at opholde sig på legepladsen.

Out-sider er eksperter i at fremstille komfortable løsninger, der passer perfekt ind i et skolemiljø, hvor mange børn flittigt kommer til at bruge bænke og borde.